Prima pagină:


Descarcă »

Sondaj:

Credeţi că Primăria Craiova ar trebui să evacueze persoanele care nu locuiesc în blocurile ANL?

DA
NU

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:


Trafic masurat independent prin SATI / BRAT

Lelioara Nicola, inspectoarea generală a învăţământului doljean

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


« Alte articole din categoria Societate

Lelioara şi-a trimis soţul la perfecţionare

Societate - Ana DĂNESCU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Acuzele la adresa reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj par să nu se termine. De această dată vizată este Lelioara Nicola, inspectoarea generală a învăţământului doljean.

Ultimele acuze extrem de grave venite la adresa Lelioarei Nicola sunt de la Grupul Şcolar Agricol Dăbuleni, locul de baştină al inspectoarei generale, dar şi instituţia în care aceasta a fost pentru o perioadă directoare, în urmă cu câţiva ani, şi profesoară pe catedra de auto-rutiere. Pe adresa unităţii de învăţământ amintite, în luna august a ajuns o adresă de la Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Dolj.
„Când m-am întors din concediu de odihnă, pe 20 august, şi am venit la şcoală, am fost informat de doamna director adjunct că pe adresa şcolii a sosit o factură, prin care eram înştiinţaţi că Grupul Şcolar Agricol Dăbuleni are de virat 750 de lei Centrului de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Dolj, deoarece managerul unităţii şcolare ar fi fost la Neptun, în perioada 2-8 august, la cursuri de «Managementul unităţilor de învăţământ preuniversitar în sistem centralizat». În acea perioadă, am fost plecat în SUA şi nu am beneficiat de nici un curs de perfecţionare destinat managerilor de şcoli. Am telefonat la Centrul de Evaluare să aflu cine a beneficiat de cursurile de perfecţionare care erau destinate managerului şcolii. Am rămas şocat să aflu că la Neptun, la perfecţionare, a fost soţul doamnei Lelioara Nicola, Ilie Nicola“, a povestit Alexandru Drâgnei, managerul GSA Dăbuleni, care de câteva săptămâni a primit vestea că a obţinut calificativ „nesatisfăcător“ în urma evaluării.
Alexandru Drâgnei a depus la ISJ Dolj adresa nr. 6.212 din 24 august 2009, unde în nume propriu se adresează Consiliului de Administraţie, din care cităm: „Deşi suntem în lipsă totală de fonduri, pe adresa şcolii a venit factura nr. 3.303 pentru o persoană care a participat la cursuri de management la Neptun. Şcoala nu a trimis pe nimeni la asemenea cursuri şi vă rugăm să clarificaţi această problemă“. Nici până la această dată nu a primit însă un răspuns din partea Consiliului de Administraţie al ISJ Dolj. Ilie Nicola, soţul inspectoarei generale a ISJ Dolj, este profesor pe discipline tehnice, având specializarea inginer-mecanic.

43 de cadre didactice s-au perfecţionat

ISJ Dolj se apără, menţionând că acuzele aduse sunt gratuite şi vin din partea unor foşti directori care nu au făcut prea multe pentru învăţământ. Potrivit inspectoarei generale a ISJ Dolj, la cursurile de perfecţionare în această vară au fost trimişi zeci de profesori sau directori de şcoli. „Soţul meu a fost trimis împreună cu alţi 42 de directori, profesori, inspectori. Aceste cursuri au fost inclusiv şi pentru contabilii din şcoli, aria a fost mult mai cuprinzătoare a celor trimişi al perfecţionare. Vă daţi seama cine a fost acolo (GSA Dăbuleni - n.r.) director dacă nu ştie?“, a menţionat Lelioara Nicola.  

Alte acuze...

Alte acuzaţii extrem de grave venite împotriva reprezentanţilor ISJ Dolj sunt trimise pe adresa Ministerului Educaţiei sau către Cancelaria Primului-Ministru. Reprezentanţii Şcolii cu clasele I-VIII nr. 4 din Dăbuleni solicită organelor abilitate „anularea Dispoziţiei nr. 1740/01.09.2009 emisă de ISJ Dolj“ privind comasarea Şcolii nr. 4 Dăbuleni, Grădiniţei nr. 6 (structura şcolii) cu Şcoala nr. 1 Dăbuleni, pe motiv că şcoala nr. 4 are un efectiv de 173 de elevi, cu toate că, potrivit reprezentanţilor Şcolii nr. 4, numărul şcolarilor şi preşcolarilor se ridică la 236, deci comasarea este „nelegală“.
Alt semnal de alarmă tras de GdS este faptul că olimpicii doljeni premiaţi şi trimişi de ISJ şi Consiliul Judeţean Dolj cinci zile în Grecia nu ar fi fost însoţiţi de profesorii cu care au obţinut performanţele, ci de inspectorii de specialitate din ISJ. Ca răspuns la această acuzaţie, inspectoarea generală a ISJ Dolj a menţionat că „olimpicii au fost însoţiţi de reprezentanţi ai şcolii, trimişi din partea Casei Corpului Didactic Dolj, reprezentanţi ai ISJ, dar şi de cei care au finanţat“. 


 
Articole proaspete scrise de tineri, pentru tineri. Descopera noua Jiunimea »

 • Currently 4.80/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Notează articolul.

Nota curentă: 4.8 din 20 voturi

Vizualizari: 2285

Share

Articolul urmator: »
Criză de ser fiziologic
Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul textelor de mai jos. Comentariile care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.
Mesajele care au autorul marcat cu roșu sunt scrise din redacția Gazeta de Sud.

 1. de Cadru didactic GSA:
   Semnalează nereguli »
  Ii cunosc bine pe Dragnei si Lelioara... se mananca precum cainii :)) Lelioara macar e mai cu capul pe umeri chiar dac face matraseli, Dragnei e nebun la propriu:)). Inainte ii frica sa nu-i fure lelioara postul, acum probabil il roade invidia. p.s. D-nu Dragnei, mai are de gand Dragoi sa faca odata trotuarul ala prin fata cimitirului (pentru elevi - nu cimitirul.. trotuarul...)
  2009-09-14, 00:23:13 (adresa: 79.117.129.*)
 2. de nedumerit:
   Semnalează nereguli »
  Stit cine a facut parte din grupul de insotitori ai elevilor olimpici si s-a plimbat, pe banii CJ, in Grecia? D-na Bercea-Florea si d-na Cotescu!! Cine gaseste macar un elev indrumat la clasa de una dintre cele doua doamne profesoare si cu rezultate la Olimpiadele Nationale este rugat sa posteze numele respectivului aici... Multumim!
  2009-09-14, 00:35:34 (adresa: 79.117.214.*)
 3. de ada:
   Semnalează nereguli »
  asadar, Doamna Ins.Gen si-a trimis sotul in concediu la mare pe banii GSA-ului! Foarte tare! in conditiile in care GSA abia obtiuse bani pentru igienizarea minima! ce s-ai faci, nu are pile la Primarie! Dar totusi din articol nu reiese: daca scoala nu l-a trimis si nu i-a semnat niciun document in acest sens, cina sa-l fi convocat pe dl Ilie la cursuri de perfectionare, PE MANAGEMENT, la mare? si de ce ar trebui sa plateasca scoala? EU CRED CA LELIOARA VREA SA-L PUNA DIRECTOR! CE PARERE AVETI?
  2009-09-14, 00:35:45 (adresa: 86.126.19.*)
 4. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Lelioara nu stie ce e ala conflict de interese, raspunsurile ei sunt de ţaţă pe tarla care explică de ce şi-a trimis soţul după apă şi arată că nu are nici o ruşine, nici o frică, nici măcar nu ştie cum să procedeze inteligent. Rezerva de cadre a partidului unic PSD=PDL=PNL se pare ca e pe sfarsite. Iar daca o astfel de ţaţă a ajuns să conducă ISJ este evident că profesorilor nu le ramâne decât să caute alte locuri de muncă. Ţaţa nu înţelege că trimiţându-şi soţul la NEPTUN, la mare unde a fost probabil şi ea, prin acordul dat de participarea soţului la cursuri e un conflict de interese (cu aprobarea ei a plecat!). Asta e circul care aş dori să se termine cît mai repede posibil. Ar trebui să ocupe prima pagină a ziarelor ca să înţeleagă ce ţaţaie au pus ăştia de la PSD într-o funcţie în care ai nevoie de mare diplomaţie şi inteligenţă. Ţaţaia nici nu a susţinut concursul pentru functia suprema in ISJ Dolj şi a şi început să se înfrupte, fără ruşine, din fonduri. Neptun, plajă, apă .... pe banii noştri. Un singur lucru e cert, palaria inspectoratului e prea mare pentru ea. Deja incepe sa-mi fie milă de ea. Cred că numai la partid o să-şi mai gasească loc. Totuşi ce inspectori (fara concurs dat) au mers in Grecia?! Si care a fost programul, va rog olimpicilor spuneti-ne care a fost utilitatea inspectorilor (in afara de a face o excursie) si cum se numesc aceştia
  2009-09-14, 00:38:06 (adresa: 79.117.164.*)
 5. de pt Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Cea mai sefa inspectoare care a organizat aceasta excursie a fost d-na de la activitati educative - Mariana Niculescu. Reprofilata din mers de pe discipline tehnice pe activitati educative odata cu schimbarea garniturii, dupa cum este cunoscuta, nici macar nu realizeaza ca nu mai este valabil concursul pe care l-a dat pe vremea Dianei. A fost una dintre cei 5 cei mai buni inspectori din garnitura Dianei, pastrat si de d-na Lelioara pentru capacitati deosebite. Una dintre acestea a fost urlatul la elevii olimpici in Grecia si chiar si la profesorii insotitori, cei adevarati, ca si amenintarea ca daca nu o asculta, la anu' nu mai pupa ei excursie, de parca o facuse pe banii ei! CJ (finantatorul) stie??
  2009-09-14, 01:18:21 (adresa: 79.117.214.*)
 6. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Va multumesc pentru raspuns, totusi ce program a fost ... sau practic a fost o excursie? Sicati inspectroi ISJ au participat? Spa intalnit pe parcursul excursiei vreo notabilitate? Sau plaja, hotel, plaja, hotel si restaurant in pauze? A fost singura sau si cu sotul (copilul)?
  2009-09-14, 01:31:54 (adresa: 79.117.164.*)
 7. de pt. Dn RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Aceasta excursie este strict pentru relaxare si este oferita elevilor doljeni cu rezultate la olimpiadele nationale de catre CJ Dolj de vreo 4 ani. S-au realizat o serie de excursii in jurul locatiei din acest an, dar contracost. D-na inspector a obligat toti elevii sa achite si s-o insoteasca, chiar daca acestia nu doreau, neavand suficienti bani de buzunar sau vazand anterior locul respectiv. Nu cunosc alte nume de inspector, ci doar ca sotiile celor doi inspectori generali adjuncti au insotit grupul. Este adevarat ca sunt cadre didactice, dar fara rezultate la olimpiadele nationale ale elevilor pe care ii au la clasa.
  2009-09-14, 01:41:44 (adresa: 79.117.185.*)
 8. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Va mutumesc pentru informatii. Scuzati-ma ca sunt atat de insistent. Vreau sa-mi dau seama de amploarea fenomenului. Puteti sa ne spuneti cati elevi si cate cadre au fost? profesorii de la clasa ai caror discipline au dat castigatori au participat? Care au fost numele celor din grupul profesorilor si legaturile de rudenie intre participanti la excursie si ISJ? Puteti sa raspundeti punctual , dar cu detalii, intrebarilor, va mulumesc inca o data!
  2009-09-14, 01:51:33 (adresa: 79.117.164.*)
 9. de pt. Rotariu:
   Semnalează nereguli »
  Nu te mai ajuta fostii tai colaboratori de la Securitate de ai ajuns sa descosi pana si un copil, fiindca e clar, cel care iti raspunde e un copil nevinovat, participant la acea excursie. Vai de capu' tau!
  2009-09-14, 06:27:00 (adresa: 82.77.168.*)
 10. de KKK:
   Semnalează nereguli »
  NESIMTITA
  2009-09-14, 06:31:22 (adresa: 79.117.134.*)
 11. de catavencu:
   Semnalează nereguli »
  Academia Caţavencu Nr. 36, 9 – 15 septembrie 2009, pag. 9 Şcoala olteneasca, în dorul Lelioarei lui Geoană Dăbuleniul nu l-a dat ţării doar pe uninominalul Mircea Geoană.. Din acelaşi colegiu electoral îşi trage seva şi Lelioara Nicola, ca¬dru didactic ajuns inspector gene¬ral şcolar în Dolj prin bunăvoinţa cadrelor politice care au benefi¬ciat de ajutorul ei în campania electorală de anul trecut. Adică inclusiv Mircea Geoană. Concret, prin mai 2009, Lelioara a avut sprijin PSD cât un camion de lubeniţe, fiind vârf de lance în concentrarea politică a funcţiilor de conducere din instituţiile deconcentrate. Prima măsură a fost demiterea a 25 de inspectori şco¬lari din subordine. Inspectori care, printre alte atribuţii, o aveau şi pe aceea de a verifica dacă di¬rectorii de şcoli şi de licee îşi fac treaba şi îşi execută autoevaluă¬rile anuale fără înflorituri supli¬mentare. Iar în prag de toamnă, când autoevaluările directorilor au ajuns pe masa Lelioarei, in¬spectorii nou-numiţi au constatat că, în special, acei directori de licee care sunt şi membri PD-L şi-au umflat în mod nejustificat, zic ei, punctajul. La tablă a ieşit Daniel Barbu, directorul Cole- giului „Carol I" din Craiova: „Eu mă evaluasem cu 98 de puncte, iar inspectorii mi-au dat 58. Doam¬na Lelioara Nicola mi-a spus clar că, dacă vreau punctaj mare, tre¬buie să îmi dau demisia, iar dacă nu îmi dau demisia, o să iau un punctaj mic şi o să fiu demis". Tot la PD-L activează şi Corina Prica, directorul Colegiului Naţional Eco¬nomic, care în aşteptarea demite¬rii şi-a luat concediu medical. Vi¬zaţi de epurări ar fi cei mai mulţi dintre directorii liceelor doljene, care nu au schimbat macazul pe linia pesedistă. Paradox ul situaţiei din patria pepenilor este că dacă dăm dop în lubeniţa profesională a Lelioa¬rei, o să găsim acolo că în 2007, din clasa la care era diriginte, nu a promovat nimeni examenul de bacalaureat. După cum nu 1-a pro¬movat nimeni din întregul Grup Şcolar Agricol Dăbuleni. Dar Le¬lioara Nicola spune că a fost o întâmplare şi că nu a fost vina ei. După cum, mai adaugă ea, faptul că directorii pedelişti sunt acum demişi nu reprezintă o epurare, ci o simplă coincidenţă. Dimi trie Dezgust
  2009-09-14, 07:01:39 (adresa: 92.80.220.*)
 12. de Daria:
   Semnalează nereguli »
  Doamne,au innebunit politicieii astia.Pai tata asta,care vorbeste ca o cizma reformeaza invatamantul.Va bateti joc de generatii intregi,vai de capul vostru.Si iertat sa-mi fie daca profesorii stau umili cu capul plecat si accepta o astfel de conducere plina de oameni incompetenti,lipsiti de moralitate isi merita soarta.Nu stati cu mainile in san ,treziti-va odata, nu umilinta este rezolvarea ci demnitatea si credinta ca rolul vostru este esential in educarea acestui popor.Ce eucatie dati????????????
  2009-09-14, 07:12:59 (adresa: 79.117.128.*)
 13. de C:
   Semnalează nereguli »
  Transparenta, toata lumea trebuie sa stie cine a participat la acea excursie. Lasati copiii sa vorbeasca. Asta nu este educatie. Se ascunde ceva? Lasand la o parte toate astea, vad ca este deja o moda in Romania sa faci cursuri de perfectionare in diverse statiuni. Halal perfectionari, la distractii si cu burta la soare. Ce rusine!!! Sa se introduca o examinare stricta dupa finalizarea acestor perfectionari si sa se verifice la ce a fost utila acea perfectionare, mai concret unde se aplica. Vai de bietii oameni de rand ! Va mai mirati unde sunt banii.
  2009-09-14, 07:17:26 (adresa: 203.10.121.*)
 14. de KLD:
   Semnalează nereguli »
  Pt nr. 9 : :-)
  2009-09-14, 07:29:14 (adresa: 82.77.64.*)
 15. de prof45:
   Semnalează nereguli »
  E un lucru bun ca si-a indrmumat sotul spre perfectionare :) eu am auzit ca de la ISJ Leli are nevoie doar de masina, nu si de soferul angajat al institutiei. Prin deplasari masina institutiei e condusa de o cunostinta foarta apropiata blondei
  2009-09-14, 07:32:46 (adresa: 79.117.160.*)
 16. de Felicitari Ana !!!:
   Semnalează nereguli »
  Daca ai transpune in muzica toata faptele savarsita de doamna "udrea"a PSD_ului oltean si consemnate in presa ai putea crea cea mai inaltatoare "SImFONIE A PROSTIEI SI NERUSINARII ".Cred ca trecand la partea de "sonata"nu trebuie sa renunti la partea de "menuet",din articolul de sambata(Fata de tigan).
  2009-09-14, 08:19:59 (adresa: 79.117.129.*)
 17. de REAlitate :
   Semnalează nereguli »
  lasati-o pe d-na leliloara,dar intoarceti-va catre directoarea de la bechet,care a trimis in excursii numai copii preietenilor ei,cursuri au facut parintii si sopii plecati din bechet de cca 4-5 ani.este o super bandita,prefacuta si mare miloaga. se sesizeaza cineva? pai asta-i om? Costa trebuie sa plateasca pentru ca ne-am saturat de magariile ei.
  2009-09-14, 09:01:57 (adresa: 213.233.113.*)
 18. de Nem Tudom:
   Semnalează nereguli »
  Cucoana chiar arată a ţigancă blondă, d-aia de dă în bobi peste săptămână, iar duminică se îmbracă frumos, în roşu, să-i bage-n boală p-ăilalţi şigani
  2009-09-14, 09:05:33 (adresa: 86.122.180.*)
 19. de Jigarel:
   Semnalează nereguli »
  aaaaaaaaa .......votam ...cu ....Vadim?
  2009-09-14, 09:33:44 (adresa: 82.77.71.*)
 20. de mandela:
   Semnalează nereguli »
  E o LUBENITA IPUTITA,STRICATA si ca atare trebuie inlaturataURGENT de la conrucerea ISJ DOLJ. Domnilor si doamnelor cadre didactice, TREZITI-VA! Nu trebuie sa ne mai mire nimic in tara asta. D-na Calangiu, managerul Spitalului de Urgenta Craiova, a virat imediat spre PSD, ca sa-si pastreze scaunul. As intreba s,i as ruga GDS sa faca investigatii in acest sens, pe d-na manager: a pus in functiune aparatul care sfarma pietrele la rinichi, despre care vorbea ca este unic in Romanai si este ultraperformant, ori l-a lasat acolo...intrun colt sa se deterioreze, iar pacientii sa mearga la clinici particulare sau pe la in alte orase? ASTEPT SA VAD ZEZULTATUL UNEI ANCHETE PE ACEASTA TEMA.
  2009-09-14, 09:48:36 (adresa: 86.34.177.*)
 21. de mirador:
   Semnalează nereguli »
  Chiar ce "tzatza" pe o functie atât de importanta! Si fara scrupule, ca si Calangiu. Rotariu zicea ca avem (comentatorii) ceva cu Mitroi/Calangiu. N-am absolut nimic pentru ca functia ei nu ma afecteaza cu nimic nici pe mine nici pe familia mea. Dar stiu tot despre perioada cand a stat la Montpellier, 1990-1994. A stat într-o camera la un preot, timp de aproape 4 ani în care a facut ... 3 copii. Venise si mama ei (fosta doctora la clinica de studenti), care tocmai iesise la pensie si stateau acolo toti ca tzziganii si traiau pe banii sarcinilor si noilor nascuti. Asta e specializarea ei în Franta. N-a pus piciorul ca medic în spitale. Am ajutat-o mult în acea perioada pe Cristina si tot asteptam sa termine cu sarcinile ca sa se înscrie la specializarea aia de care spunea... Nu, a plecat dupa ce a facut ultimul copil. Si nu-mi imaginam ca o sa minta timp de multi ani o lume întreaga. Cum se numeste teza ei de specializare din Franta ? Tot o lubenitza stricata...
  2009-09-14, 10:37:50 (adresa: 90.11.218.*)
 22. de VT:
   Semnalează nereguli »
  DDR, am aflat aseara la orele 22,30 de invitatia aceea pt. 13.09 si-mi pare sincer rau ca n-am stiut mai din timp, pt. ca aveam multe de spus , "la obiect" , legat de reprezentarea de catre "lideri de sindicat" , a membrilor platitori de cotizatii , din adm. publica , in mod special! Sa speram ca va mai fi o ocazie!!
  2009-09-14, 10:55:38 (adresa: 79.117.135.*)
 23. de riga:
   Semnalează nereguli »
  Ii rog pe domnii gazetari deseara la ora 17 ,sa vina la liceul electroputere se tine o sedinta publica pt cadrele didactice,sa vedem cine ocupa acele posturi?tot pilosii? sau dragi colegi haideti sa facem si noi o greva in fata Isj-ului sa urlam,ca nu mai suportam magariile care s-au facut! sunteti de acord?
  2009-09-14, 11:18:29 (adresa: 79.117.160.*)
 24. de ionel:
   Semnalează nereguli »
  sotu` e la baza tractorist, iar d-na inspectoare -fost ing. agronom. Iata cine conduce invatamantul doljean!...
  2009-09-14, 11:39:35 (adresa: 92.80.217.*)
 25. de IONEL:
   Semnalează nereguli »
  ATENTIE! ATENTIE!ATENTIE AST AZI 14 SEPTEMBRIE NICOLA LELIOARA L-A NUMIT PE SOTUL EI (UN TRACTORIST) DIRECTOR LA GSA DABUENI!!! ESTE INCREDIBIL DAR ADEVARAT! NU INTELEG CUM MAI POT RABDA CADRELE DIDACTICE DIN DOLJ NESIMTIREA!
  2009-09-14, 12:19:04 (adresa: 89.122.172.*)
 26. de riga:
   Semnalează nereguli »
  eu ce spuneam!haideti toti sa urlam,ca nu mai putem!
  2009-09-14, 12:31:28 (adresa: 79.117.160.*)
 27. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Daca e adevarat ca si-a numit sotul la conducerea GSA Dabuleni inspectoarea Genereal al ISJ dovedeste ca nu are pic de rusine, e inconstienta. La momentul acesta inclusiv votantii PSD trebuie sa inteleaga cine-i conduce, ce persoane au increderea partidului lor! Lelioara si-a mancat tot capitalul de incredere. Ţaţă aţi pus, la fund va duceti PSD=PDL=PNL, partidul unic!
  2009-09-14, 12:48:34 (adresa: 79.117.164.*)
 28. de vecinul&liftul:
   Semnalează nereguli »
  Cred ca pange in hohote acum inspectoarea din cauza duritatii mesajului lui Dan Dorut Rotariu pe forumul Gds! Fii mai blad! Nu te inversuna asa, e totusi o dama, stimabile!
  2009-09-14, 12:59:55 (adresa: 79.117.134.*)
 29. de Felcer:
   Semnalează nereguli »
  Nu-mi place cum suna titlul. Este o persoana cu functie publica si trebuie respectata. Cand va fi dupa gratii, atunci putem sa i ne adresam direct cu prenumele. Este cumva dupa gratii si nu stiu eu ? Deocamdata inca e in functie. Am mai vazut asa ceva, nu e primadata. Ceva in genul seful de la cultura pe faras, iar el e bine mersi si acum tot acolo. Sau parca nu mai e, dar a mai stat multa vreme, oricum nu are importanta.
  2009-09-14, 14:03:35 (adresa: 89.120.253.*)
 30. de Calangiu la fel:
   Semnalează nereguli »
  Si Calangiu bine mersi in continuare.
  2009-09-14, 14:05:00 (adresa: 89.120.253.*)
 31. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Disolutia statului asta inseamna sa pui in functii oameni nevrednici. Respectul datorat functiei dispare in momentul in care ţaţe precum Lelioara dovedesc inexistenta unei legaturi intre functie si persoane ei. Lelioara e o eroare din toate punctele de vedere: management, cultura a organizatiei, bun simt, profesionalism! Astfel ea A DEMONSTRAT ca functia ce o detine e o palarie prea mare pentru capul ei si ca fara sustinerea PSD=PDL=PNL nu ar fi ajuns in aceasta functie. Abia astept sa fie chemata in calitate de inculpat la Parchet si sa explice maretele sale "realizari". "Succesuri", in continuare!
  2009-09-14, 14:11:50 (adresa: 79.117.164.*)
 32. de Reforma:
   Semnalează nereguli »
  Inspectoratele scolare trebuie desfiintate, iar in locul inspectorilor numiti revizori scolari, subordonati direct ministrului. Scurt pe doi.
  2009-09-14, 14:12:27 (adresa: 89.120.253.*)
 33. de Mazilu:
   Semnalează nereguli »
  O mazilim pe Lelioara si am rezolvat criza invatamantului. O mazilim si pe Calangiu si amrezolvat si cu sanatatea. Il mazilim pe Lupescu si am pus la punct si cultura. Si tot asa... Aceeasi Marie cu alta palarie.
  2009-09-14, 14:15:54 (adresa: 89.120.253.*)
 34. de Viceversa:
   Semnalează nereguli »
  Ori alta Marie cu aceeasi palarie.
  2009-09-14, 14:17:24 (adresa: 89.120.253.*)
 35. de are şi amant ?!:
   Semnalează nereguli »
  Cineva de la nr. 15, sugera că ar avea şi amant această duduie ... Oare, cine dracului se uită la ea, că este urâtă săraca ...
  2009-09-14, 14:19:15 (adresa: 79.116.8.*)
 36. de "LTHC":
   Semnalează nereguli »
  POATE DOAMNA LELIOARA ARE MOTIVELE DANSEI DE LANUMIT PE SOTUL EI UNDE LA NUMIT DAR NU ISI JUSTIFICA ALEGERILE ,SA NE EXPLICE SI NOUA CARE DEPINDEM DE ALEGERILE DANSEI CUM POATE SA STEA ASA DE LINISTITA.........
  2009-09-14, 14:20:22 (adresa: 79.117.151.*)
 37. de Inspectoratele trebuie desfiintate:
   Semnalează nereguli »
  Reforma invatamantului romanesc trebuie inceputa cu desfiintarea inspectoratelor scolare. Aici nu se mai poate cu " E mai bun ala", " E mai competent celalalt". Aici trebuie "dat cu bomba" ( a se observa ca am folosit ghilimele, nu ma refer la bomba propriu-zisa), adica nu doar schimbati toti inspectorii sau inlocuit inspectorul general. TREBUIE "RASE" TOATE INSPECTORATELE. Regandit tot sistemul din temelii. Eram student si se vorbea de reforma invatamantului. Au trecut 20 de ani si tot nu s-a facut vreo reforma. Am imbatranit asteptand finalul crizei invatamantului romanesc. Daca nu se desfiinteaza inspectoratele, nu se va rezolva nimic. In vecii vecilor. Contrariul este de natura politicianista (politicianism, adica degradarea politicului, caderea lui in derizoriu). Aici ( in inspectorate si ce e legat de ele) este cuibul problemei. Lupte pentru putere, intrigi, barfe s.a.m.d. Mi-e sila de tot ce are legatura cu invatamantul romanesc.
  2009-09-14, 14:27:11 (adresa: 89.120.253.*)
 38. de Plugusor:
   Semnalează nereguli »
  Plugusorul Invatamantului Oltenesc /// /Cati inspectori a schimbat, /Cati romani - reeducat , /Lelioara n-are fler: /- N-a schimbat si un sofer! /// /Si se da de ceasul ****, /Ca sofer in fata portii, /Are-un vechi sofer culant: /- Nu pe cel ce i-e amant! /// /Doamne , daca esti ase, /Cum Te stim – in PSD – /Da la Doamna General, /Sofer cu creier de cal! ///
  2009-09-14, 14:28:08 (adresa: 194.102.244.*)
 39. de Mesaj catre romani:
   Semnalează nereguli »
  Nu va mai lasati dusi de nas de alti politicieni, care sunt la fel de corupti , dar vor sa fie ei la ciolan. Vor sa dea de pamant cu Lelioara, doar ca sa fie ei acolo. Inspectoratele trebuie desfiintate, nu doar inlocuiti unii inspectori cu altii. Putem sa schimbam 100 de inspectori generali, tot degeaba.
  2009-09-14, 14:34:40 (adresa: 89.120.253.*)
 40. de :(:
   Semnalează nereguli »
  Mai fratilor, CAINII LATRA, CARAVANA TRECE! Credeti ca ii pasa cuiva de ce scrieti voi aici? Vedeti-va de teburile voastre ca nu ii pasa nimanui de parerile noastre. Ei cu ei, noi cu noi:(
  2009-09-14, 14:36:42 (adresa: 82.77.168.*)
 41. de Pentru nr. 40:
   Semnalează nereguli »
  Corect !
  2009-09-14, 15:19:26 (adresa: 86.122.180.*)
 42. de ada:
   Semnalează nereguli »
  incredibil, dar adevarat! Ilie Nicola, sotul lelioarei afost numit director interimar la GSA. Nu stiu daca e de ras sau de plans, fratilor! Dar asta e un analfabet care habr nu are ce inseamna o ora de curs, dar sa conduca o scoala! Ca sa nu mai vorbim de TUPEUL NEMASURAT al lelioarei. Demiti un director PSD ca sa-l pui pe barbatu-tau in locul lui, PSD, desigur. Este strigator la cer. Dar chiar nu se sesizeaza nimeni? Invatamantul din judetul asta este chiar al nimanui? Dar mai intereseaza pe cineva? Intereseaza pe cineva faptul ca Ins. Gen a ISJ Dolj a fost implicata intr-un dosar penal pentru un caz de prostitutie? Ducea elevele cazate la internatul liceului sa se prostitueze in port la Bechet. Dar chiar asa, intereseaza pe cineva treburile astea?
  2009-09-14, 15:31:06 (adresa: 86.126.19.*)
 43. de ada:
   Semnalează nereguli »
  corectura la mesajul antetior: "...demiti un director PDL..
  2009-09-14, 15:33:59 (adresa: 86.126.19.*)
 44. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Invatamantul Doljean a ajuns la cheremul lui Lelioara Nicola precum un SRL la cheremul patronului!
  2009-09-14, 15:37:05 (adresa: 79.117.164.*)
 45. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Erata: "Lelioarei" in loc de "lui Lelioara" ca "e" inteligenti care vaneaza doar forma, fondul nu-i intereseaza.
  2009-09-14, 15:45:00 (adresa: 79.117.164.*)
 46. de Pt. Rotariu:
   Semnalează nereguli »
  Stai linistit, oricum postarile tale nu au nici fond nici forma
  2009-09-14, 15:54:38 (adresa: 82.77.168.*)
 47. de ciresica pasarica:
   Semnalează nereguli »
  Foarte bine ca-i demite pe directorii PDL ca Drignei nesimtitu a demis-o pe doamna Gherlan singur si s-a numit singur director , nu a mai avut rabdare sa vina cineva sa-l instaleze. Atunci a fost corect dragi pedelisti nesimtiti
  2009-09-14, 16:07:55 (adresa: 92.80.197.*)
 48. de Mafia:
   Semnalează nereguli »
  Lelioara care o tine in brate pe Iulica Marin a invatat-o sa intre in concediu medical . Baaaaaac, Tituuuuularizaaari, Cascavaaallll. Cooolierrre. Laaaantisoaaare, Littooorallllll. (E scroaceeeeeeee)
  2009-09-14, 16:14:01 (adresa: 92.80.197.*)
 49. de Calangia C.:
   Semnalează nereguli »
  Bravo Lelioara, bravo PSD! Sotul Lelioarei (faaataaa, ce ma bucur pentru tine!) fu numit director la GSA Dabuleni pe merit ca stie toata lumea ce bine conduce el tractorul! Fataaaa, ce tare ma bucur ca mai e una cu balls la noi in judet si-mi pare si mai bine cand aud de o colega de partid ca e sefa peste fraierii de profesori de la oras! (pe asta cu partidul sa n-o spui ca inca ma dau mare liberala :)) )!
  2009-09-14, 16:14:41 (adresa: 82.77.173.*)
 50. de Cleanta:
   Semnalează nereguli »
  Felicitarii, Doamna Inspector General, asa patiti daca v-ati lasat induplecata sa pastrati inspectori si directori PDL-isti si PNL-isti. Va fac praf in toate emisiunile televizate si in presa. In loc sa-i fi schimbat de cand ati preluat puterea la ISJ Dolj, dumneavoastra ati asteptat si mai asteptati, dar nu se stie ce. Daca erati "o mana de fier" si-i scjimbati pe toti cu membrii de partid PSD-isti, nu mai indrazneau sa zica nici pss... Pacat ca din aceste "balbe" pierd oamenii PSD-ului in principal si Mircea Geana in special.
  2009-09-14, 17:15:36 (adresa: 92.80.243.*)
 51. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Apel catre toti directorii evaluati cu NS, dar si catre directorii care si-au semnat demisia urmare a santajului abuziv al inspectorilor ISJ Dolj: "Ori va semnati demisia ori va dam noi calificativ nesatisfacator!". Trebuie sa fiti uniti contra abuzurilor unor inspectori angajati fara concurs, care v-au indepartat prin incalcarea Codului Penal savarsind un abuz in serviciu - desi mai aveati 2 ani de mandat - ca sa-si puna directori necalificati , rudele lor, sotii lor, finii lor. Am constituit deja un grup de initiativa care sa uneasca toti directorii, ATENTIE atat directorii evaluati abuziv cu NS cat si directorii care au cedat abuzului inspectorilor. Pentru a va atasa grupului va invit sa-mi scrieti la dan_rotariu@yahoo.co .uk pentru a va alatura grupului, sa deveniti parti pentru a va recastiga in instanta drepturile. Nu va costa nimic sa va recastigati drepturile ci doar trebuie sa aveti dorinta de a raspunde incompetentei manageriale a inspectorilor care au abuzat de functia ce o detin fara concurs. Atentie ... drepturile pe care le va castiga Dragu Mihai sau alti directori care s-au unit ... nu se transfera automat daca nu sunteti parte din plangerea penala. Deci dan_rotariu@yahoo.co .uk
  2009-09-14, 17:38:36 (adresa: 79.117.164.*)
 52. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  sa eliminati din adresa de e-mail spatiile care le baga automat site-ul GdS, deci eliminati spatiile
  2009-09-14, 17:41:26 (adresa: 79.117.164.*)
 53. de dan_rotariu@yahoo.co .uk :
   Semnalează nereguli »
  dan_rotariu@yahoo.co .uk Emigrasi in Irlanda? Poate da bunul Dumnezeu si scapam de omniprezenta ta!
  2009-09-14, 17:41:52 (adresa: 79.117.134.*)
 54. de pentru 54:
   Semnalează nereguli »
  emigraza tu in cimitir. omul se zbate pentru altii, tu pentru cin te zbati?
  2009-09-14, 17:54:14 (adresa: 93.122.135.*)
 55. de dan33:
   Semnalează nereguli »
  Cleanta,tare proasta esti,nu intelegi nimic traiesti de pomana.Astazi am citit un material intr-un cotidian, Lingaul colegul toxic fara opinii.Lingaul nu este competitiv si trebuie dat afara.Ca sa va convingeti cititi va rog in adevarul. Deci,Clea nto,esti un ieftin lingau.Mi-e sila
  2009-09-14, 17:55:10 (adresa: 82.79.215.*)
 56. de ionel:
   Semnalează nereguli »
  Dupa ce a falimentat cu afacerea ei de familie, respectiv cu discoteca in aer liber JURASSIC PARK, amplasata undeva la marginea comunei Dabuleni, in gradini, unde desfraul era acompaniat chiar de soti Nicola, cei doi si-au incercat norocul in invatamant, ca deh: specializarea lor de agronomi se potrivea cu cea de dascali, si iata ca le-a iesit. Prietenii stiu de ce!!!
  2009-09-14, 19:07:12 (adresa: 92.80.217.*)
 57. de pentru 55:
   Semnalează nereguli »
  Da naiv esti daca ti se pare ca rotariu se zbate pentru cineva. Ala e vesnic candidat la primarie, fost consilier, si-a tras niste spatii, traieste din chirii si trancane pe aici ca o moara stricata. Cine il asculta pe DDR? Asculta-l tu. Te rezolva in orice problema...
  2009-09-14, 20:01:03 (adresa: 79.117.193.*)
 58. de iula:
   Semnalează nereguli »
  Sofer tanar? Hmmm! Sunteti invidiosi! Pai nu trebuie promovat tineretul?
  2009-09-14, 20:04:07 (adresa: 92.80.192.*)
 59. de si pt. 38:
   Semnalează nereguli »
  Are dreptate, trebuie desfiintate inspectoratele sau reorganizate. Scolile au consilii de administratie, ele trebuie sa-si numeasca directorii.
  2009-09-14, 20:07:06 (adresa: 79.117.193.*)
 60. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Da asa e, am fost consilier municipal doua luni intre 1 ianuarie si 1 martie 1990, cand mi-am dat demisia. Nu am luat un ban pe sedinte, am fost benevol. Am candidat o singura data la Primarie in 2004. Spatiile alea care mi le baga GdS automat in adresa de e-mail sunt singurele spatii care mi le-am tras.
  2009-09-14, 20:34:58 (adresa: 79.117.164.*)
 61. de pt. Rotariu:
   Semnalează nereguli »
  Sa mori tu? N-ai luat bani "ca consilier" (sic!), n-ai luat bani de la GdS pt articolele acelea de mahalagioaica, nu ai spatii inchiriate, dar ai timp sa stai non-stop pe forum si sa bati campii. Pai atunci din ce traiesti? Pe spinarea babacilor? Ca Securitatea, in principiu, s-a desfiintat, nu te mai plateste.
  2009-09-14, 20:43:23 (adresa: 82.77.168.*)
 62. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Apreciez ca inutila asiduitatea cu care vrei sa-mi rupi pantalonii. Da pe atunci consilierii erau nepaltiti. Nu am cumparat nimic de la stat, nu traiesc din bugetul statului, asadar pantalonii mei sunt intacti. Solomon a luat spatii de la stat, Berceanu a luat de la stat, Basescu a luat de la stat. Rupe-le pantalonii celor care te fura nu unuia ca si tine, dar pentru asta trebuie sa intelegi esentialul: Lelioara te fura ca sta pe banii tai in ISJ si prin numirea sotului era in conflict de interese. Daca era inteligenta numea pe oricine in frunte GSA decat sotul , dar probabvil ca faci paerte din gasca ei de hoti si atunic dai in "dusmanul" Rotariu care va arata cat de nesatuli, lacomi sunteti si ncii nu sunteti cu concurs. Vrei sa spun ce fel de inspectori sunt prin ISJ? Nici macar GdS nu m-a platit pentru articolele care le-am scris, pentru ca repet, banul pentru mine e un mijloc nu o motivatie. Voi cand o sa va saturati de minciuni?
  2009-09-14, 20:57:30 (adresa: 79.117.164.*)
 63. de pentru Rotariu:
   Semnalează nereguli »
  Serios? Cred că nici soţia nu te-a votat. Cate voturi ai avut ? Instigi oameni la tot felul de lucruri. Crezi că este unul nebun să se i-a după tine. Numai baliverne vorbeşti. Ne înbuneşti cu socialismul şi PSD=PDL=PNL. Lasă-ne şi dute!!!
  2009-09-14, 21:04:10 (adresa: 82.79.221.*)
 64. de trotineta Fraud:
   Semnalează nereguli »
  ...si mai afirmi ca n-ai spatii comunistule! :))))))))))) buna asta ! :))))))))))) Stii ce m-am gindit? Cred ca o sa vreau comunism! M-am saturat de toti cocalarii cu aiere de `telectuali! Sa vina draq un "dictator" precum Ceausescu sa-i oblige iar la 12 ani de shicoala ca dadusem naiba in cocalareasca rrau de tot cu ochii in timpeniile lor!
  2009-09-14, 21:04:28 (adresa: 92.116.49.*)
 65. de Pt. Rotariu:
   Semnalează nereguli »
  Pai nici nu te acuza nimeni ca ai cumparat ceva de la stat.. Ai luat cu japca, iar oful tau cel mare e ca altii (Berceanu, Basescu, poate si Solomon - aici iti dau dreptate) au luat mai mult decat tine si nu ajungi si tu la ciolan. Spre deosebire de tine, eu muncesc, nu stau toata ziua pe internet. Cat despre ISJ, cred nu sunt nici mai buni nici mai rai decat a fost gasca de dinaintea lor. Pleaca ai nostri, vin ai nostri. Dar asta nu e problema mea. Ma duc sa ma odihnesc ca maine eu muncesc, nu latru asemenea cainilor, la luna
  2009-09-14, 21:07:45 (adresa: 82.77.168.*)
 66. de stancu:
   Semnalează nereguli »
  Lelioara e o eroare din toate punctele de vedere: management, cultura a organizatiei, bun simt, profesionalism! Astfel ea A DEMONSTRAT ca functia ce o detine e o palarie prea mare pentru capul ei si ca fara sustinerea PSD=PDL=PNL nu ar fi ajuns in aceasta functie. Abia astept sa fie chemata in calitate de inculpat la Parchet si sa explice maretele sale "realizari". "Succesuri", in continuare! Pacat de PSD ca pierde voturi din cauza acesteia.Dabulenii s-oa n-o mai vada.I-a dezbinat.Se va intoarce ea la origini.Probabil se va plimba doar cu Iulica Marin pe strada , cu care se pupa in fund.Rusine ca exista asfel de oameni,,pupcuristi" adevaratiRUSINE
  2009-09-14, 21:24:12 (adresa: 89.45.107.*)
 67. de trotineta Fraud:
   Semnalează nereguli »
  si de unde au furat aia bre? de la matusa lor? ori esti prost de mori ori esti platit sa le faci propaganda! altfel nu se explica!
  2009-09-14, 21:26:06 (adresa: 92.116.49.*)
 68. de pt Troti:
   Semnalează nereguli »
  :))) Troti, si eu sunt de parerea ta.
  2009-09-14, 21:26:56 (adresa: 90.11.218.*)
 69. de STANCIU:
   Semnalează nereguli »
  PSD-istilor treziti-va, schimbati-o ca pierdeti electoratul.Geoana mai traieste sa vada,,realizarile " marete ale duduiei de la ISJ.
  2009-09-14, 21:31:09 (adresa: 89.45.107.*)
 70. de trotineta Fraud:
   Semnalează nereguli »
  stooooop, stop! tu nu poti avea parerea ta? daca e sa ne luam dupa parerile altora ajungem unde sintem deja! nu vreau sa te jicnesc (sint bun la asa ceva) dar daca nu incepem sa ne intrebam ce se intimpla cu noi si sa renuntam la automatisme verbale care ne dicteaza modul de actiune, nu sintem decit niste rumegatoare! daca "rom" (pina acum citeva saptamini era "RRom") nu va place atunci intrebati-va si de ce (nu) va place Rotariu sau plimbatul cu trotineta!..... poate pentru ca v-a placut sa participati la ...... laaaaa...... LA TURMA ? :) (rinjesc acum)
  2009-09-14, 21:32:38 (adresa: 92.116.49.*)
 71. de mda... 69 :)):
   Semnalează nereguli »
  oh... Troti, m-au distrat afirmatiile tale. Eu nu am timp sa fac polemici si nici educatiile celor de pe forum. Am o cultura generale foarte buna, dar pe forum mesagele trebuiesc sa fie mai percutante, altfel, bati apa-n piua.
  2009-09-14, 21:58:11 (adresa: 90.11.218.*)
 72. de trotineta Fraud:
   Semnalează nereguli »
  mersic da` nu pot sa percutez in capse ude! astia sint fleasca de superficialitate -ignoranta! "nu ai timp"?! atunci e si vina ta pentru ce (nu) se intimpla! eu ....... mi-e somn, nu mai zic nimica nimicuta! ma duc la sforait! rate putine romani si nu uitati: John Wayne vegheaza! nu va preocupati de marirea taxelor pentru achitarea dobinzilor la datoriile "internationale" ca vom adopta metoda "Florica prostu`": nu le platim, ca Brazilia! Asa e Felcere?
  2009-09-14, 22:13:48 (adresa: 92.116.49.*)
 73. de de unu...:
   Semnalează nereguli »
  la perfectionare , la mare ,au fost directorii PSD . Oare nu se putea perfectiona si in Craiova , ???????????
  2009-09-14, 22:36:25 (adresa: 92.80.224.*)
 74. de cucu:
   Semnalează nereguli »
  vai de ea Lelioara asta , tata de la tara sia pus toti profesorii in cap Daca nu stiati si azi au fost demisi directori , dupa ce ia lasat sa deschida anul scolar , pac le-a dat deciziile . Pana oare unde merge prostiaa si tupeul in tara asta . PSD -ul cel putin jumate din electorat o sa piarda in Dolj , ca si asa ia mintit Geoana de a rup pamantul. Acuma cu ce ne mai mint , cine io-r mai crede ? La Parchetul General cu Tanti Lelioara ,, nu se poate face asa ceva
  2009-09-14, 22:42:37 (adresa: 79.117.147.*)
 75. de gugulica:
   Semnalează nereguli »
  sincer....pe mine nu ma mai mira nimic.sunt doar revoltata.doar revoltata spuneam.de ce ''doar''???? pt. ca nu pot face nimic impotriva nimanui.poate vreunul dintre voi sa faca ceva pt a schimba ceea ce se intampla??????vad ca nu prea.asa ca, dragii mei nu ne ramane altceva de facut....decat sa........asistam neputinciosi.lasati- o pe doamna lelioara sa-si faca damblaua in inconstienta-i totala, si sa se creada vesnica.sistemul este de cacaooo pt ca.........aaaaaaa stiti dragii mei... si azi a mai disparut un cadru didactic competent dintr-una din scolile craiovei pt a se aseza la catreda ghiciti cine??????.......... ...O DABULEANCA!!!!!TOATE CELE BUNE VA DORESC!
  2009-09-14, 22:43:14 (adresa: 92.83.7.*)
 76. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  Cati inspectori sunt la ISJ si cati au sotiile sau sotii directori proapat numiti? care e cifra corecta? 3, 5, 7, 9? D-le "de unu..."#74 pai nu puteau face la Craiova cursuri de Talazoterapie ca la Neptun, ca si in Grecia ce merite or fi avut inspectoarele sa mearga in excursie in Grecia? Dupa ce ca au salarii de 60 milioane la inspectorat mai fura si banii copiilor. Cati bani a mai castigat inspectoarea care a obligat copii sa merga in excursiile adiacente? Este firesc sa le fie imputate costul excursiei, air daca vor pomana sa se duca la cersit!
  2009-09-14, 22:46:29 (adresa: 79.117.164.*)
 77. de Jelania:
   Semnalează nereguli »
  Da ' spuneti, fratilor, cine sunt cei numiti "noi" "mai curati si mai uscati" prin scoli? Nu e bine sa se afle?? Zice-se ca unii ar putea cocheta curand cu DNA-ul pt ce-au facut anterior pe la alte scoli , dar care sunt aceia ??
  2009-09-15, 00:03:34 (adresa: 79.117.128.*)
 78. de eu :
   Semnalează nereguli »
  pt ada, nr. 3 Esti in urma cu desfasurarea evenimentelor: sotul "d-nei" inspector general chiar a fost numit ieri in functia de director al GSA
  2009-09-15, 11:35:09 (adresa: 79.117.131.*)
 79. de crisss:
   Semnalează nereguli »
  credeti-ma ca elevii de la liceul agricol din dabuleni nu au nevoie de un director "scolit"(studiul nu e primordial pentru ei)...iar acest "tractorist" e mai potrivit pentru a le indruma viitorul... :))
  2009-09-15, 19:32:03 (adresa: 193.226.38.*)
 80. de iulia:
   Semnalează nereguli »
  ""TRACTORISTUL" de care tot vorbiti e un om pregatit,stati linistiti!Ospun colegii de facultate.Lasati ,rautatile ca nu tine.Si dna inspector e o persoana super pregatita care isi merita functia.Asa ca mai potoliti-va cu minciunile!
  2009-09-15, 21:50:42 (adresa: 89.45.107.*)
 81. de abramburake:
   Semnalează nereguli »
  nici ozi fara Lelioara ! Dar inca nu vad nimic de la "binevoitori " despre clanul ei: adica noi directori numiti , care sunt rude cu Gust, cu Olguta Cu Gavrileasca,Berrcea, Prioteasa , Geoana etc
  2009-09-16, 22:23:23 (adresa: 79.117.135.*)
 82. de ptr. Iulia, 80:
   Semnalează nereguli »
  Draga Iulia, nimeni nu a contestat calitatile de tractorist ale lui Ilie; a zis cineva ceva? apropo, ati fost colegi la Facultatea de TRACTORIE? Fii atenta , te rog! Pune si tu virgula dupa "rautatile", nu dupa "lasati"! la Tractorie nu v-au invatat cum sa scrieti corect romaneste? ce naiba, e rusine, Iulia!
  2009-09-18, 18:49:12 (adresa: 86.126.19.*)
 83. de florin:
   Semnalează nereguli »
  O fi prietena inspectoarei Iulia zis Marin care a luat a sasea oara la facultate si acum se trag de sireturi amandoua.Ce sa le ceri unor oameni ca acestia.Pacat de PSD ca pierde.
  2009-09-20, 11:36:45 (adresa: 93.118.202.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Gazeta de Sud și pot fi publicate in ziar.Jiunimea Blog

Diverse:

Vremea:
Acum: 26°C.
La noapte: 12°C.
Mâine: 27°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR: 4.2132 lei
USD: 2.8524 lei

Film:

Recomandări TV:
Cu ce va servim?
TVR 2 - Ora 23:10
Aruncati din tren
Antena 1 - Ora 22:00
Mediumul
Hallmark - Ora 22:00

Azi la Cinema:
Haotica Ana   (Spania, 2007, dramă romantică, color, 118 minute)
Modern / 13:00 15:30 17:30 20:00
După informaţiile noastre, nu rulează nici un film săptămâna aceasta. Cinematograful Patria dispune de 700 de locuri, centrală te
Patria /


Victor Sosea Design Blog
Dragos Gavrila Blog
Bogdan Danescu Fotojurnalism Blog
Alexandru Virtosu Blog
Surreal - Filozofie Urbana

Craiova - Hoteluri, Restaurante, Catering, Constructii, Magazine, Doctori, Evenimente, Firme, Servicii

Sumarul ediţiei:

Ultima ora

 • Fotbal: Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-0
 • Calangiu rămâne manager
 • Încă 20 de zile de arest pentru fiul poliţistului
 • Craiova: Firmele mari nu şi-au plătit impozitele
 • Faleză turistică de 4,78 milioane de lei la Orşova
 • Cu 300 de km la oră între Craiova şi Balş
 • Doljul, pe locul zece în ţară ca număr de salariaţi
 • Olimpicii doljeni, batjocoriţi de ISJ Dolj
 • Lacrimi de boboci
 • Umbra Papei la Craiova

Opinii

 • Dacă minţi, pierzi

Eveniment

 • Ciocnire violentă cu cinci victime
 • Trei răniţi într-un accident rutier în Slatina
 • Şofer arestat după ce a omorât un biciclist
 • Poliţist cercetat pentru că a furat un pistol

Actualitate

 • Repartitorul, între obligaţie şi nemulţumire
 • Muniţie NATO, păzită cu mâinile goale
 • Începe şcoala
 • CE Craiova nu mai are garanţii pentru creditele bancare
 • Mâine în GdS: Mai preţioasă decât medaliile este educaţia

Comunitate

 • Romii, pro sau contra?
 • În pământ şi din pământ

Societate

Economie

 • Fabrica Unirea, închisă prin „grija“ statului
 • Pericolele muncii peste program

Politica si comunitate

 • Consilierii din Segarcea „pasc“ din bugetul local
 • PD-L Dolj a schimbat 20 de şefi de filiale

Util si placut

 • Ia te uită!
 • Vremea în Oltenia
 • Bancul zilei
 • Picătura de cunoaştere
 • Întreruperi energie electrică de mâine
 • Fereşte-te de radar!

Life & Style

 • Micii artişti, în lumina reflectoarelor
 • Horoscop

Sport

 • Debut în forţă pentru handbaliştii craioveni
 • Energia, neputincioasă la Reşiţa
 • Oltchim s-a impus la Constanţa
 • Dulgheru, perdantă
 • Scurte ştiri
 • Schimbaţi tradiţia!
 • Pandurii, „bestia nera“ pentru clujeni
 • În sfârşit, victorie