Prima pagină:


Descarcă »

Sondaj:

Credeţi că activitatea Parlamentului României va fi mai bună cu o singură Cameră?

DA
NU

Comentarii (7) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:


Trafic masurat independent prin SATI / BRAT

Neregulile comise de inspectorul-şef al ISJ Dolj, Lelioara Nicola au ajuns la urechile celor de la Ministerul Educaţiei

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


« Alte articole din categoria Societate

Ministerul dă cu Lelioara de pământ

Societate - Ana DĂNESCU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Ilegalităţile şi demiterile pe bandă rulantă din ultimele luni din învăţământul doljean au ajuns, se pare, şi la urechile reprezentanţilor Ministerului Educaţiei. Şi cum abuzuri sub diverse forme au avut loc în multe judeţe din ţară, ministrul educaţiei a emis pe 16 septembrie Ordinul nr. 1.539 privind detaşarea în interesul învăţământului pentru funcţiile de conducere din unităţile de învăţământ preuniversitar şi pentru funcţiile de îndrumare şi control din inspectoratele şcolare.

Ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu, a emis un ordin care abrogă prevederile Legii statutului cadrului didactic ce abilitau inspectorii şcolari generali să facă detaşări pentru funcţiile de conducere, noii directori urmând să fie numiţi prin ordin ministerial, la propunerea inspectoratelor. Ordinul, emis miercuri de Ecaterina Andronescu, prevede încetarea numirilor cu delegaţie a directorilor de şcoli, care erau făcute de inspectorii şcolari generali.
„În 48 de ore de la comunicarea prezentului ordin, inspectoratele şcolare transmit Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării lista cu propunerile de numire a cadrelor didactice, prin detaşare în interesul învăţământului, pentru funcţiile de conducere din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, şi lista cu propunerile de numire a cadrelor didactice, prin detaşare în interesul învăţământului, pentru funcţiile de îndrumare şi control din inspectoratele şcolare, care conţin date privind unitatea de învăţământ unde sunt titulare, gradul didactic şi vechimea în învăţământul preuniversitar/curriculum vitae ale persoanelor nominalizate“.
La acest ordin este ataşată o anexă în care ISJ Dolj este înştiinţat clar ca până pe 18 septembrie să trimită la minister propunerile de numire ale directorilor şi inspectorilor şcolari, dar şi detaliile concrete despre cei propuşi: unitatea de învăţământ cu personalitate juridică unde este propus să fie numit în funcţia de director/director adjunct, numărul de clase/grupe de preşcolari şi număr de elevi/preşcolari, funcţia (director, director adjunct), unitatea de învăţământ unde este titular, gradul didactic, dar şi vechimea în învăţământ. Pe lângă cele menţionate, în ordinul ministrului se mai precizează că din aceeaşi dată „se abrogă prevederile legale care abilitau inspectorii şcolari generali să facă detaşări în interesul învăţământului pentru funcţiile de conducere sau de îndrumare şi control“ şi că la intrarea în vigoare a ordinului încetează toate detaşările pentru funcţiile de conducere din unităţile învăţământului preuniversitar de stat dispuse pentru anul şcolar 2009-2010, prin decizie a inspectorului şcolar general.

„Încetează mandatele tuturor directorilor şi inspectorilor din Dolj numiţi cu delegaţie“

Ordinul ministrului educaţiei a produs o adevărată nebunie în judeţul Dolj. Reprezentanţii sindicatului din învăţământul preuniversitar consideră că ordinul ministrului anulează toate numirile făcute în ultimele luni în judeţul Dolj, anularea numirilor directorilor de şcoli şi inspectorilor de specialitate efectuate de noua conducere a ISJ Dolj, în frunte cu Lelioara Nicola.
„Prin acest ordin încetează mandatele tuturor directorilor şi inspectorilor din judeţul Dolj numiţi cu delegaţie. Începând cu 16 septembrie, doamna inspector general trebuie să facă propuneri pe care să le trimită la minister pentru funcţia de inspector, respectiv director. În prezent, în judeţul Dolj mai avem doar inspectori generali şi adjuncţi, dar şi director la Casa Corpului Didactic, care sunt numiţi direct prin ordin de ministru, restul managerilor de şcoli sau inspectori nu mai există! Noul ordin impune ca aceste funcţii să fie ocupate de persoane calificate, care au dovedit ceva în învăţământul doljean, şi nu oameni necalificaţi“, a spus Constantin Rada, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ Dolj.

25 de inspectori cu delegaţie şi alţi 151 de directori detaşaţi, în Dolj

În Dolj sunt 25 de inspectori cu delegaţie şi 151 de directori sau directori adjuncţi cu detaşare. Numărul celor demişi de Lelioara Nicola şi Consiliul de Administraţie al ISJ Dolj în ultimele luni, de când au preluat frâiele ISJ, este alarmant de mare: zeci de directori şi-au dat demisia, alţii şi-au cerut brusc pensionarea sau au primit calificativul „nesatisfăcător“ în urma evaluării. Pe 21 august, în urma şedinţei Consiliului de Administraţie, potrivit surselor, deoarece reprezentanţii ISJ nu ne-au prezentat nici până la această dată lista cu directorii schimbaţi, au fost eliberaţi din funcţie 16 directori, pe 28 august - alţi zece, pe 1 septembrie însă cinci manageri de şcoli şi-au dat demisia, iar alţi patru au pierdut funcţia odată cu expirarea ordinului de numire. Pe 4 septembrie, şi-au mai luat adio de la funcţia de conducere 44 de directori, unii dându-şi demisia, altora le-a expirat contractul de management, iar restul au fost eliberaţi din funcţie. Ultima listă cu „pensionaţii“, dar şi cu demişii reprezentanţilor ISJ Dolj, dar şi ai Consiliului de Administraţie cuprinde alte 19 persoane. Toţi aceşti oameni au fost înlocuiţi de alţii aleşi „cu mare grijă“ de ISJ Dolj. Am putea aminti doar câţiva dintre directorii preferaţi de Lelioara Nicola. Preferatul numărul unu, soţul inspectoarei generale, Ilie Nicola, care conduce acum GSA Dăbuleni. Director la „Ştefan Odobleja“ este fiul primarului din Valea Stanciului, surprinzător sau nu... pesedist, la Liceul Teoretic „Henri Coandă“ - Aura Simon (fostă directoare la „Odobleja“ - n.r.), la CN „Carol I“ a fost numit Dănuţ Mic, la Liceul Teoretic Dăbuleni - Dumitru Mărunţelu, la Grupul Şcolar „Traian Vuia“- Ani Drăghici, la Electroputere - Camelia Pisoi, la Grupul Şcolar Segarcea - Elena Nemeş, la Şcoala nr. 2 Craiova - Mariana Daşu, la Şcoala Specială „Sf. Mina“ - Eugenia Pascu, la Şcoala nr. 23 Craiova - Mihaela Cojocaru, despre care se aude că ar fi picat examenul de definitivat şi că în timpul liber cântă la nunţi muzică populară, dar şi manele, la cererea nuntaşilor... Rămâne de văzut ce recomandări profesionale va prezenta inspectoarea generală Ministerului Educaţiei, ce va trece în dreptul gradului didactic la unii directori, deoarece se aude că mulţi nu ar fi obţinut un astfel de merit...

Mai-marii din ISJ stau liniştiţi

Reprezentanţii ISJ Dolj stau însă liniştiţi, menţionând că ordinul dat de ministrul educaţiei nu face nicidecum referire la directorii sau inspectorii deja numiţi în funcţii, ci doar la cei care vor fi numiţi de acum înainte.
„Nu se anulează nici o decizie dată până prezent în judeţul Dolj de numire a unui director sau inspector! Singura modificare adusă prin acest ordin este că toate numirile propuse de noi şi trecute de Consiliul de Administraţie al inspectoratului vor ajunge la Ministerul Educaţiei, care va lua în considerare CV-urile şi capacitatea celor pe care îi susţinem“, a spus Lelioara Nicola, inspectoarea generală a ISJ Dolj.

Ministerul Educaţiei vede cu ochi critic ISJ Dolj


Am solicitat însă şi un punct de vedere al membrilor biroului de presă al Ministerului Educaţiei legat de ordinul proaspăt emis. Consilierii de la minister au avut numai cuvinte negative la adresa celor puşi în fruntea învăţământului doljean: „Ne-am uitat pe multe dintre CV-urile celor proaspăt numiţi în funcţiile de conducere ale unităţilor de învăţământ sau ale inspectorilor de specialitate din judeţul Dolj şi am constatat că acei oameni au fost numiţi abuziv. Am aflat de toate scandalurile în care este implicat inspectoratul şcolar doljean, de lipsa de transparenţă, până şi nouă, celor de la minister, refuză să ne răspundă la telefon... În 48 de ore aşteptăm lista cu propunerile de numire a directorilor şi inspectorilor de specialitate“.
Ulterior, Biroul de Presă al Ministerului Educaţiei a oferit GdS următoarele precizări: „Ordinul ministrului educaţiei, cercetării şi inovării a avut ca scop îmbunătăţirea performanţei în managementul unităţilor şcolare şi eliminarea numirilor pe criterii politice. Acest ordin nu aduce atingere celor care ocupă funcţii dobândite prin concurs. Cei asupra cărora îşi produce efecte sunt persoanele care au fost numite cu delegaţie şi care nu au probat prin concurs competenţa profesională. Schimbările au fost făcute plecând de la solicitările venite din teritoriu. Detaşarea în interesul învăţământului pentru funcţiile de îndrumare şi control din inspectoratele şcolare neocupate prin concurs se realizează prin ordin al ministrului educaţiei, la propunerea consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar, tocmai pentru a se putea îndeplini acest deziderat, acela de a depolitiza şcoala românească. Retragerea dreptului inspectorului general de a numi directorii este singura modalitate de a se îndrepta abuzurile făcute în trecut prin Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, nr. 3.142/2006, precum şi prin Ordinul de aprobare a acestei metodologii nr. 5.743/2008“.

Prefectul Florin Stancu, despre inspectoare

Întrebat ce părere are despre faptul că Lelioara Nicola şi-a numit soţul manager la GSA Dăbuleni, Florin Stancu, prefectul de Dolj, a declarat:
„Uneori e bine să faci un pas înapoi atunci când poţi să dai naştere la interpretări subiective. Adică, soţul doamnei poate că este o persoană care ar merita şi care ar face faţă unui astfel de post. Având însă în vedere poziţia dumnealui şi faptul că este soţul inspectorului şcolar general, cred că nu trebuia să accepte numirea. Nu ştiu care a fost conjunctura, cum au fost discuţiile. Nu contează, din punctul meu de vedere, atâta timp cât poţi da naştere la subiectivism, la interpretări de această natură. Ar fi fost indicat să se abţină, şi unul, şi celălalt“.


Mihaela ştie şi manele

GdS a contactat-o pe Mihaela Cojocaru, directoarea-lăutar, pe care a încercat să o antameze pentru un presupus botez. Directoarea nu a stat mult pe gânduri şi ne-a invitat să negociem detaliile chiar la sediul şcolii. La telefon, însă, Mihaela Cojocaru ne-a întrebat dacă vrem să vină cu orchestra, precizând că poate cânta şi singură. Întrebată dacă repertoriul ei conţine şi manele, aceasta a răspuns sec: „Pot să iau pe cineva, dar şi eu cânt aşa ceva“.
  
Articole proaspete scrise de tineri, pentru tineri. Descopera noua Jiunimea »

 • Currently 4.94/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Notează articolul.

Nota curentă: 4.9 din 31 voturi

Vizualizari: 2963

Share

Articolul urmator: »
12 directori de şcoli, înlocuiţi
Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul textelor de mai jos. Comentariile care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.
Mesajele care au autorul marcat cu roșu sunt scrise din redacția Gazeta de Sud.

 1. de Anatem:
   Semnalează nereguli »
  Ai facut-o pe panarama de la 23. Dar nu ne spui si cati bani a cerut pentru cumetrie
  2009-09-18, 00:16:42 (adresa: 79.117.202.*)
 2. de Tom:
   Semnalează nereguli »
  Asta si-a batut efectiv joc cu nesimtirea ei crasa de invatamantul doljean. Aveti idee cati profesori sunt raspanditi la scoli bune din judet, cu note de 4, 3 ...chiar si unul cu nota 1, 80????? Sunt zeci de candidati ramasi outsideri cu note de 8, 50 -9,00 care nici in prezent n-au post, catedrele fiind ocupate de panarame care nu sunt capabile sa scrie corect in lb. romana, dar au ....carnetelul rosu!!!! Daca tot se apuca sa verifice neregulile isj-ului sa ia tot la verificat. Mi-am pierdut si eu un an prin invatamant, mi-ar fi placut sa raman, dar....la patron castig muuult mai bine si sunt scutit de circuri din astea ieftine!
  2009-09-18, 00:27:12 (adresa: 79.117.152.*)
 3. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  PENTRU TOTI DIRECTORII INDEPARTATI ABUZIV: luati legatura cu mine la dan_rotariu@yahoo.co .uk ca sa faceti o actiune comuna contra ISJ DOLJ. Ca sa functioneze adresa mea de email trebuie sa indepartati spatiul bagat automat de site-ul GdS pt cuvintele lungi in adresa mea de email. Adica sfarsitul adresei este yahoo.co.uk. Aveti sanse INCA - daca va alaturati actiunii - si directorii care au fost fortati prin abuz de catre ISJ spre demisie deoarece au luat FB dupa ce si-au semnat demisia. @@@ Citez din Ordinul MECI ART. 3 (1) "Incepând la data intrării în vigoare a prezentului ordin inceteaza toate detasările in interesul invatamantului pentru functiile de conducere din unitatile de invatamant preuniversitar de stat si pentru functiile de indrumare si control din inspectoratele scolare dispuse pentru anul 2009-2010 prin decizie a inspectorului scolar general" Asta inseamna ca inspectorii scolari de specialitate practic nu au ce cauta in ISJ pana la noua numire, iar directorii de scoli SUNT directori care au ocupat functia prin concurs si care au fost abuziv indepartati, adica vechii directori inlocuiesc directorii detasati de Lelioara. Deci pana la urmatorul Ordin al MECI cu numirea noilor directori, care probabil va fi facuta dupa judecarea contestatiilor ... VECHII directori trebuie sa ocupe functiile. IN ACEASTA dimineata va duceti si cereti - asa-zisilor directori numiti prin detasare (prin delegatie) in "interesul" invatamantului - sa va elibereze postul deoarece DETASAREA LOR A INCETAT conform Ordinului Ministrului MECI nr. 5139/16.09.2009. LA FEL trebuie sa procedeze si vechii inspectori sa indeparteze pe persoanele A CAROR DETASARE A INCETAT in "functia de indrumare si control". @@@ inceteaza (ceva care se deruleaza) detasarile ... dispuse (DISPUSE DEJA) pentru anul 2009-2010. Ma conving nu numai ca Lelioara e PARALELA cu legea ci si cu intelesul ei. @@@ D-na Ministru trebuie sa dati un ordin special pentru Lelioara ca sa-i explicati pe intelesul ei, cu cuvinte care poate ea sa le inteleaga, la nivelul ei de competente manageriale Ordinul nr. 5139/16.09.2009. Ati vazut cum pronunta la 3TV Lelioara?! O data "manager" si alta data "meneger"?! Repet pentru LELIOARA poate pricepe, desi m-ar mira: ."INCEPAND CU DATA intrarii in vigoare a prezentului ordin INCETEAZA TOATE DETASARILE ... PENTRU ANUL SCOLAR 2009 - 2010 ... " Deci nu spune ordinul ca nu se vor mai face alte detasari cum a inteles PROST Lelioara ci vorbeste despre detasarile in curs. Ce inceteaza? DETASARILE, adica cele care sunt in curs, care deja sunt facute, care se executa. ATI CAUTAT-O MULT? UNDE ATI GASIT-O? Mai aveti astfel de exemplare rare? Nu lasati sa se astearna praful pe ele scoteti-le in fata, sa simtim ca traim, sa simta ca traiesc. E un deliciu Lelioara! Si ziceati ca e prietena lui Geoana? Si lui cum i se spunea? "Cine se aseamana se aduna", ne-au invatat strabunii si dreptate aveau, au si vor avea!
  2009-09-18, 00:29:07 (adresa: 79.117.164.*)
 4. de TSR:
   Semnalează nereguli »
  Cine este Mariana DASU ?????????? La scoala Nr.2 se facea si cred ca se face carte. Cum s-a intamplat sa-l schimbe tocmai pe Dumitru Cotoi. Din aceasta mutare reiese politizarea din ce in ce mai acuta a invatamantului. Daca o sa ajungem sa invatam de la politicieni ( pana la urma toate mutarile sunt facute politic - rezulta ca in fruntea scolilor sunt oamnei politici ) o sa ajungem un popor de retarzi. Pana cand mai fac politicienii ce vor in tara asta, pana cand ii mai inghitim pe acesti nenorociti??????? Pana cand????????
  2009-09-18, 00:32:57 (adresa: 82.77.64.*)
 5. de Kalle:
   Semnalează nereguli »
  Terminati sa mai bociti pe umerii unor directori demisi care la randul lor au fost promovati tot pe criterii politice. Sa vada si ei cum e cand primesti un sut sanatos in fund. Domnilor dela Gds, cand Busoaica a inlocuit o armata de directori de scoli de ce nu ati luat atitudine ? Inca o dovada ca sunteti slugile PDL-ului, asa cum ati dovedit-o mereu de cand ciuma portocalie conduce tara. Nu spun ca PSD-istii sunt mai breji dar de cand Basescu si partidul sau de smecheri e la putere tara a ajuns la fundul sacului. Si chiar, domnilor ziaristi ,,independenti", daca Base pierde alegerile in favoarea lui Geoana , in ce tabara veti fi? Pun pariu ca veti deveni roscati iar Lelioara va fi cel mai bun inspector general pe care l-a avut invatamantul doljean.
  2009-09-18, 01:26:00 (adresa: 79.117.134.*)
 6. de maya:
   Semnalează nereguli »
  pt. Kalle: Busoaica i-a inlocuit legal cu oameni care aveau un cv bogat, grade si tot ce trebuie pentru functia de director. Politica trebuie sa respecte calitatea omului.
  2009-09-18, 05:01:00 (adresa: 92.83.7.*)
 7. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  PDL a politizat posturile de directori ale scolilor ca si PSD intre 2000 - 2004. Insa faptul ca PDL a procedat prost nu poate fi o scuza a prostiilor facute de Lelioara. E momentul sa inceteze aceste aberatii politizante. Directorul ar trebui sa fie director pentru ca merita, are experienta, se pricepe, e corect si nu pentru ca merge cu cacila in mana la partid. Toti milogii partidelor se duc la partid sa ceara post de director caciulindu-se?, pentru ca mai apoi sa se considere vedete! OPRITI POLITZAREA INVATAMANTULUI. Directorul trebuie schimbat la sfarsitul contractului, iar multi directori mai aveau 2 ani de mandat. Oricum, noii directori sunt PLOPISTI si mai au tupeul sa ceara si ajutorul vechilor directori! Imi place ORDINUL minirului MECI pentru ca arata o realitate evidenta si li se pot intoarce cuvintele inspectorilor: NU S-AU NASCUT INSPECTORI si functia nu e pe viata la fel cum SPUneau ei directorilor. Roata morii ... tac! Lelioara cand o sa inceapa sa priceapa limba romana? Sa nu priceapa ea un ordin atat de clar?! Daca n-a priceput ea ca e bine sotul sa si-l tina acasa ... si l-a scos prin lume pe bani publici ... ce poti sa-i ceri?!
  2009-09-18, 06:18:48 (adresa: 79.117.164.*)
 8. de lel:
   Semnalează nereguli »
  Ce au facut aceste puslamale in invatamanbtul doljean, mai rar se poate intampla in orice colt al lumii. Aceasta femeie a produs un jaf in mintea oamenilor creduli si avizi dupa functii. Pui tu o cantareata directoare, pui tu o... fusta scurta directoare la Coanda; aceasta panarama de directoare e vai de capul ei cu moralitatea. Trupa de soc, condusa din umbra de Olguta lui tremurici de Cotescu, a declansat un adevarat jihad in invatamant. Acest tip de terorism nu este inca cunoscut omenirii. Acum, se apropie termenul cand va trebui sa-i repuna in drepturi pe vechiii inspectori si Lelioara a gasit solutia : va pleca in minister; in locul ei va ramane cel mai tare voleibalist inspector, ca tot vrea de vreo cativa ani aceasta functie. Ce au facut sindicatele, liderii acestora ? Nimic. Betivasnul de Rada si afaceristul de Lungulescu nu au nici o scuza ca nuau luat pozitie fata de aceasta dementa.
  2009-09-18, 06:45:55 (adresa: 92.80.203.*)
 9. de Cititor:
   Semnalează nereguli »
  Va faceti iluziii! Abramburica ii va numi in functia de director tot pe aia numiti de ISJ, dandu-le astfel puteri si mai mari fiindca, deh! acum vor fi numiti prin ordin al Ministrului , nu cu delegatie! Ordinul acesta e pentru toata tara, nu numai pt. Dolj fiindca PDL-ul a procedat la fel in toate judetele. S-ar putea sa fie doua-trei exceptii, asa de arncat praf in ochi, dar in general vor fi numiti ACEIASI! Kalle are dreptate. Maya, daca tu chiar crezi sincer ca Busoaica a numit numai oameni competenti, te inseli amarnic. I-a numit pe aia care au lipit afise PDL-iste in campanie. Am exemple concrete. Am mai spus-o: peaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii. Inca o data: nu va faceti iluzii!
  2009-09-18, 06:52:14 (adresa: 82.77.168.*)
 10. de Profesorul:
   Semnalează nereguli »
  Doamna Lelioara Nicola nu a incercat sa faca decit o mica reparatie in invatamintul din Dolj dupa dezastrul facut de impotenta Diana Busoi. Vinovata de haos este aceasta din urma care, incopetenta fiind, a lins talpile sefilor de la cel mai mirsav partid al momentului: PD-L. Exemplele referitoare la DB sunt multe. Daca este nevoie voi reveni. Felicitari sincere pentru Lelioara Nicola, om ales, cu coloana vertebrala si femeie de mare caracter! FELICITARI!!!
  2009-09-18, 06:58:07 (adresa: 79.117.134.*)
 11. de vald:
   Semnalează nereguli »
  cel mai bun lucru pt psd este sa demita aceasta persoana care le scade considerabil numarul de voturi.
  2009-09-18, 07:04:17 (adresa: 79.117.215.*)
 12. de antiprofesor:
   Semnalează nereguli »
  Bai profesore,nu mai trage limbile astea ca doar se foloseste de tine,una ca Lelioara,un betiv ca si Cotescu,nu ne pot duce prea departe.Va jucati cu destinele copiilor si s-ar putea voi si cei care va sustin Prioteasa si frustrata de Vasilescu sa nu terminati prea bine.
  2009-09-18, 07:17:02 (adresa: 79.117.128.*)
 13. de cel ars:
   Semnalează nereguli »
  Ar trebui domnilor profesori sa luam exemplul elevilor de la coanda si sa fugarim un pic condurea ISJ prin jurul inpectoratului.
  2009-09-18, 07:18:56 (adresa: 82.79.221.*)
 14. de Radical:
   Semnalează nereguli »
  "Ilegalităţile şi demiterile pe bandă rulantă din ultimele luni din învăţământul doljean au ajuns, se pare, şi la urechile reprezentanţilor Ministerului Educaţiei" *** Cam au probleme cu urechile astia de la minister, daca abia acum au auzit. CA se bate toba prin ziarul asta de vreo luna.
  2009-09-18, 07:40:34 (adresa: 79.117.128.*)
 15. de Profesorul:
   Semnalează nereguli »
  Pentru 12 si 13. Sunteti rau intentionati! 12 e analfabet si fara cultura iar 13 trebuie sa stie ca elevii vin la scoala pentru a invata! Si, in plus nu au voie la greva-miting fiind MINORI!
  2009-09-18, 07:41:06 (adresa: 79.117.134.*)
 16. de dan ionescu:
   Semnalează nereguli »
  Cinste tuturor celor ce au avut demnitatea de a nu se lasa calcati in picioare! Rusine lingailor care migreaza politic pentru functii si uita de omenie! Fiecare va primi ce merita, nu uitati. Speram sa dispara cat mai curand reteaua de prostitutie politica desfasurata de ISJ Dj: directori numiti doar pe criterii subiective, gen Mic, Simon, Dasu, Cojocaru, Cotescu, Lungulescu, Maruntelu (va suna cunoscute numele? Cautati legaturile de rudenie sau prietenie de pahar cu cei din ISJ!) Frumos... Toata familia trebuie sa obtina o bucatica de ciolan, si fata, si tata, si sotia, si nora samd. Nu-i nimic, desfiintati valoarea, cinstea, demnitatea, dati-le in cap celor ce nu au sansa unui nume "rasunator" datorat taticului care a stiut sa treaca dintr-un partid in altul pana cand a obtinut ce dorea... Nulitati promovati, nulitati sunteti...
  2009-09-18, 08:18:01 (adresa: 79.117.185.*)
 17. de KLD:
   Semnalează nereguli »
  Pt. Dan RO-tariu: Aceasta politizare a invatamantului a inceput inca de pe vremea lui Dej, este o metoda de manipulare inventata de comunisti, iar d-na Lelioara provine dintr-un partid cu reale veleitati ....comuniste ! Asa ca.......
  2009-09-18, 08:34:04 (adresa: 82.77.64.*)
 18. de CĂLINESCU MIHAIL:
   Semnalează nereguli »
  Mai bine ar statua prin lege care unităţi de învăţământ (dar şi alte structuri economice, financiare, administrative de stat) sunt destinate doar PSD, care PD-L, care PNL ş.a.m.d., s-ar termina odată cu cu tot bâlciul ăsta penibil. Altfel vom ajunge cât de curând ca în funcţie de rezultatul alegerilor, cei care au votat cu perdanţii să fie obligaţi prin lege să nu mai desfăşoare nicio activitate socio-economico-prof esională până ai lor nu recâştigă puterea! Aici ne va aduce această aşa-zisă clasă (mai degrabă s-ar potrivi cuvântul cloacă) politică, care ne-a adus în situaţia de a se urî de moarte românii între ei din cauza preferinţelor politice (să nu uităm că în campaniile electorale s-a lăsat cu omoruri, bătăi şi nenumărate scandaluri)! D-asta oare am dorit să scăpăm de comunism în 1989?
  2009-09-18, 09:02:10 (adresa: 79.117.133.*)
 19. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  @@@KLD, daca ai fi destept ... Noutate veche de un secol aproape: Intre cele doua razboaie era o vorba ca atunci cand vin liberalii schimba pe taranisti pana la moasa comunala. Dar daca ai mintea odihnita precum colega ta de generatie si partid EBA, eu nu te pot destepta decat partial. Iar PSD=PDL=PNL nu vezi ca rotirea lor la putere nu rezolva nici o problema? Mai mult, PSD are culaorea rosie asa cum partidul repulican din SUA o are, fara nici o legatura cu sangele varsat de proletariat pentru obtinerea drepturilor salariale, de odihna, de la locul de munca (echipament de protectie, unelte adecvate, etc.) Si am in vedere nu culaorea rosie, in sine, pe care PSD a copiat-o de la albastru (pentru ca PSD umbla cu cioara vopsita ca si PDL) ci FAPTELE PSD care atunci cand este la guvernare nu are nici macar o singura initiativa de stanga: NATIONALIZARE! Ci sa rememoram ca PSD a proivatizat BCR care spoliaza prolşetariatul roamn, sa nu uitam ca OMV e privatizat cu tot cu bogatia subsolului tot de PSD. Si atunci daca ai macar o urma , reziduu, de cunostinte idologice ... ce fel de comunism e in PARTUDUL DEMOCRATIEI SOCIALE? Comunistii au fos oameni modesti, nu-i vezi ca sunt plini de bani si privilegii, ce legatura are PSD cu comunismul? Aceasi ca si PSD si PNL, de aceea afirm ca PSD=PDL=PNL un mare partid unic pe care doar fraierii mai cred ca prin rotirea la putere a membrilor acestui partid unic li se va rezolva ceva din problemele curente. Nu vedeti aceelasi figuri triste la TV din 1990? Toti au fost la putere, chiar daca numai in PArlament ... ce au facut pentru noi? Cel putin bine ca o mai avem pe panarama asta de Lelioara - care stie ea cum sa interpreteze stupid un text de lege - ca mai radem si noi de ea. Radem de necaz, caci una ca asta trebuia sa predea orele de tehnologie si sa nu scoata capul in lume in veci! Sotul trimis la Neptun, dupa aia in Grecia ... prima data pe banii scolii platiti de mine, apoi pe banii CJ platiti de mine, si acum pus director cu supliment la salariu platiti de mine. Milogul SRL ar trebui sa se numeasca ISJ Dolj.
  2009-09-18, 09:55:35 (adresa: 79.117.164.*)
 20. de georgel:
   Semnalează nereguli »
  toateschimbarile ded irectori sau facut cu stiinta presedintelui cons jud avind mina sa dreapta pe deputatul petre petrescu uitativa ce directori a pus la bralostita si la liceu la filiasi la bralostita popa vasile la concursul de anul trecut de director nu a reusit sq treaca baremul si acum e uns director la fliasi este sirbu silvica care este unn exemlu negativ pentru oras acum ceva timp afost arestat pentru luare de mita mai are se pare un osar cam ascuns pentru alcool asa ca uitativa ce meseriasi sint pusi directori de psd
  2009-09-18, 10:17:21 (adresa: 92.80.238.*)
 21. de eu ghiepm:
   Semnalează nereguli »
  Mai Dom Profesor ,tu oi fi cel care lingi tigaile lelioarei cand domnul nicola sta unde l-a lasat leli in dabuleni
  2009-09-18, 10:19:48 (adresa: 89.120.248.*)
 22. de bvm:
   Semnalează nereguli »
  Ar trebui domnilor profesori sa luam exemplul elevilor de la coanda si sa fugarim un pic condurea ISJ prin jurul inpectoratului. Au dat dovada de curaj va felicit pentru solidaritate.Pentru Domnul Lungulescu ofensatul esti prea josnic pentru Romania, esti in stare sa-ti viunzi si familia pentru bunastarea ta.
  2009-09-18, 10:24:55 (adresa: 79.117.161.*)
 23. de bvm:
   Semnalează nereguli »
  Ar trebui domnilor profesori sa luam exemplul elevilor de la coanda si sa fugarim un pic condurea ISJ prin jurul inpectoratului. Au dat dovada de curaj va felicit pentru solidaritate.Pentru Domnul Lungulescu ofensatul esti prea josnic pentru Romania, esti in stare sa-ti viunzi si familia pentru bunastarea ta.
  2009-09-18, 10:26:06 (adresa: 79.117.161.*)
 24. de bvm:
   Semnalează nereguli »
  Ar trebui domnilor profesori sa luam exemplul elevilor de la coanda si sa fugarim un pic condurea ISJ prin jurul inpectoratului. Au dat dovada de curaj va felicit pentru solidaritate.Pentru Domnul Lungulescu ofensatul esti prea josnic pentru Romania, esti in stare sa-ti viunzi si familia pentru bunastarea ta.
  2009-09-18, 10:27:13 (adresa: 79.117.161.*)
 25. de popescu:
   Semnalează nereguli »
  Ar trebui domnilor profesori sa luam exemplul elevilor de la coanda si sa fugarim un pic condurea ISJ prin jurul inpectoratului. Au dat dovada de curaj va felicit pentru solidaritate.Pentru Domnul Lungulescu ofensatul esti prea josnic pentru Romania, esti in stare sa-ti viunzi si familia pentru bunastarea ta.
  2009-09-18, 10:28:20 (adresa: 79.117.161.*)
 26. de bvm:
   Semnalează nereguli »
  Ar trebui domnilor profesori sa luam exemplul elevilor de la coanda si sa fugarim un pic condurea ISJ prin jurul inpectoratului. Au dat dovada de curaj va felicit pentru solidaritate.Pentru Domnul Lungulescu ofensatul esti prea josnic pentru Romania, esti in stare sa-ti viunzi si familia pentru bunastarea ta.
  2009-09-18, 10:29:36 (adresa: 79.117.161.*)
 27. de DRACULA:
   Semnalează nereguli »
  Stimati colegi,cred ca disputele astea nu fac bine invatamantului romanesc. Nu am culoare politica pt.ca sunt scarbit de ceea ce vad in tara asta.Va dati in cap degeaba si faceti jocurile panaramelor din politica romaneasca. Nu vreau sa jignesc o categorie sociala din care fac parte,dar am impresia ca va luptati pt. nimicuri. Vom intra in normalitate atunci cand ne vom numi singuri directorii fara amestec din afara,persoane capabile sa conduca scoala si nu toate leprele puse pe capatuiala.Nu trebuie sa conteze culoarea politica,doar capacitatea manageriala si profesionalismul. Degeaba ne injuram intre noi....ce obtinem? Cunosc numerosi directori capabili,dar si directori de tot rasul. Prostia nu are culoare politica! Trebuie sa luptam pt. a iesi din acest con de umbra si sa fim uniti! Doar noi putem face lumina in invatamantul romanesc.Puteti face politica dupa bunul plac ,dar nu in scoli.Avem alta menire.....
  2009-09-18, 10:58:40 (adresa: 79.117.222.*)
 28. de pt Profesorul:
   Semnalează nereguli »
  Hei Profesore, vedem bine ca esti la curent cu tot ce a "lins" Diana si ai si detalii..De ce nu ne spui si ce a lins si/sau ce mai linge Lelioara ? Ai grija Stimate cu coloana vertebrala a Doamnei sa nu se franga, atunci sa vezi Dumneata pe unde trebuie sa lingi (sau sa re-lingi) ..Vin vremuri grele ..
  2009-09-18, 11:09:51 (adresa: 92.80.236.*)
 29. de paul 07:
   Semnalează nereguli »
  filiseni trezitiva nu vedeti ce d irector avem la liceu oare nu avem altul mai bun in tot filiasul ce faceti dormiti nu luati atitudine vreti sa se aleaga praful de liceu
  2009-09-18, 11:19:24 (adresa: 92.80.247.*)
 30. de tot pt Profesorul:
   Semnalează nereguli »
  Revin si Va citez: "Doamna Lelioara Nicola nu a INCERCAT sa faca decit o MICA REPARATIE in invatamintul din Dolj dupa dezastrul facut de IMPOTENTA Diana Busoi. Vinovata de haos este aceasta din urma care, INCOPETENTA fiind, ..." Bun, pai "Doamna" Lelioara domnule nu a INCERCAT ci a REUSIT, nu a facut o MICA ci o MARE ..dar nu este REPARATIE domnule ceea ce a facut "Dansa", mai cautati cuvantul in dictionar care se potriveste cu ceea ce a reusit sa "realizeze" "Doamna General"... Cat despre "impotenta" Dianei vedem bine ca reusiti sa o exprimati in scris foarte bine (sunteti familiarizat cu acest cuvant .. :)) dar "incopetenta" acesteia nu prea o scrieti corect; sa aveti oare probleme cu acest cuvant si tot ce inseamna el ?? ..
  2009-09-18, 11:22:29 (adresa: 92.80.236.*)
 31. de solomon:
   Semnalează nereguli »
  Prima masura luata de noul director al LT Dabuleni a fost ca elevii sa nu mai poarte cravata de la uniforma scolii pe motiv ca aceasta este portocalie. Directorul se numeste Maruntelu Dumitru, este consilier PSD si cu toate ca in urma ordinului mentionat in articol, i-a incetat mandatul interimar, indeplineste cu mare tupeu in continuare aceasta functie, spre rusinea cadrelor didactice din liceu care accepta aceasta situatie! Mai mult pe data de 17 septembrie, la o zi dupa ce a fost demis a convocat Consiliul profesoral si a inlocuit in mod ilegal membrii Consiliului de administratie.
  2009-09-18, 11:58:44 (adresa: 89.122.172.*)
 32. de parinte:
   Semnalează nereguli »
  BRAVOOO COANDA DAI DOVADA SE SPIRIT LUPTATOR SI-TI CUNOSTI DREPTURILE. COPIII STIU SA APRECIEZE PE CEL CARE LUPTA PENTRU DREPTURILE SI CONFORTUL LOR. PARINTII VOR LUPTA ALATURI DE COPII LOR PT SINGURUL DIRECTOR RECUNOSCUT DE NOU DRAGU. CURAJ D-L DRAGU TE SUSTINEM IN CONTINUARE. SI SUCCESSSSSSSSSSSSS!
  2009-09-18, 11:58:59 (adresa: 79.117.214.*)
 33. de vald:
   Semnalează nereguli »
  pt paul 07 : cunosti tu vreun director bun la filiasi?
  2009-09-18, 12:17:52 (adresa: 79.117.215.*)
 34. de pt. "Profesorul":
   Semnalează nereguli »
  "Doamna Lelioara Nicola nu a incercat sa faca decit o mica reparatie in invatamintul din Dolj ". PROBABIL A FACUT ACEASTA "MICA REPARATIE" NUMINDU-TE SI PE TINE DIRECTOR PE UNDEVA...
  2009-09-18, 12:33:07 (adresa: 79.117.163.*)
 35. de pt Profesorul pupa-n fund leli:
   Semnalează nereguli »
  Domnul Profesor as dori sa vad ce comentarii ai face, daca leli (cea pe care o pupi in fund cu foc) ar trece peste metodologie si sa numeasca in locul tau un alt profesor
  2009-09-18, 12:36:02 (adresa: 82.79.221.*)
 36. de io:
   Semnalează nereguli »
  va rog sa verificati informatiile: la GSA Dabuleni director un tractorist / sot de inspectoare/ ilie nicola: la LT dabuleni director un securist/ tata de inspectoare Laura Maruntelu/ consilier local PSD;
  2009-09-18, 12:50:19 (adresa: 92.83.10.*)
 37. de MINTI LUMINATE:
   Semnalează nereguli »
  Puneti osul la munca si mai lasati trancaneala. Nu cadeti din criza economica in criza prostiei.
  2009-09-18, 12:55:36 (adresa: 92.80.219.*)
 38. de POPA ION:
   Semnalează nereguli »
  Hei gazeta, te-ai dat cu psd-ul lacom si hulpav? De ce nu dai postarile in care se vorbeste despre lingaul si reclamagiul mic numit la Carol pentru ca a sarit din barca liberalilor in cea a psd-ului. Voi v-ati interesat cine este aceasta nulitate careia ii curg balele sa fie sef si care a avut 3 mandate cu delegatie pentru ca nevasta sa a fost inspectoare la ISJ? Vai de capul nostru daca scoala a incaput pe mana mafiei iliesciene. Fiti oameni si documentati-va si nu mai cenzurati parerile oamenilor.
  2009-09-18, 13:54:27 (adresa: 79.117.171.*)
 39. de Profa:
   Semnalează nereguli »
  Maruntelu director si fiica inspector:jumatate de norma purtator de cuvant, jumatate inspector de romana. Astia si-au facut adevarate clanuri.
  2009-09-18, 14:39:08 (adresa: 86.124.209.*)
 40. de Ce faci nea dr-t:
   Semnalează nereguli »
  Pai ziceai, mai daunezi, ca esti impotriva capitalismului si acu' te dusesi in Englitera? Pai asa comunist esti matale de tradasi cauza, deci ipocrizie pe fata si verticalitatea cimpanzeului. Traiasca partidul unic si nent-o Nicu!
  2009-09-18, 15:15:49 (adresa: 79.117.223.*)
 41. de ghost:
   Semnalează nereguli »
  ,,Stimati" ....ce sunteti. Dascali...parca asa vreti sa vi se spuna. Mergeti dracu la ore sa ne educati copii si mai puneti mana si pe carte, mai cizelati-va. Laudati-l pe Dragu pt. rezultatele la clasa cu copii. Apropo, n-am auzit despre vreun premiu castigat la vreo olimpiada. Ca parinte nu vreau sa-mi tin copilul prin cantina (sau carciuma lui) sau prin discoteci. Am avut copilul amenintat cu exmatricularea si pus 2 ore sa munceasca in scoala pt. ca nu ridicase o hartie care o aruncase alt elev. Asa cum il vedeti de isteric pe ecrane, asa a vorbit si cu copilul meu. Sunt multe de spus. Multi ii stim comportamentul de ,,delirum tremens" al acestui Dragu. Scoala are 1.200 de elevi, iar in curtea scolii erau 20 de golani adusi de el, la care din curiozitate au mai fost ademeniti inca 50,60 (apropo aia,eleva, cu achi albastrii, care a vorbit la 3 tv, stiu toti elevii ca are relatii sexuale cu profu' de sport Bulubasa , catelul instigator al lui Dragu. Dar cate nu mai stiu si elevii, ehe...Intra zilnic Dragu pe la ora 13 in cantina si mai iesea pe la 16, 17 cam ....afumat
  2009-09-18, 15:56:14 (adresa: 193.231.143.*)
 42. de Un_suplinitor...:
   Semnalează nereguli »
  In loc sa-i plangem pe cei care au salariile mari, mai bine ne-am plange pe noi , astia micii, care avem un salariu de mizerie. Daca unii din acesti presupusi "DIRECTORI" ar fi pusi acum sa traiasca cu un salariu de 889 lei o luna de zile cred ca ar muri de foame EI FIIND INVATATI SA AIBA SALARII MARI. Pe langa asta...stiu "n" cazuri care au luat la examenul de titularizare sub 5 si acum predau in Craiova, sau mai stiu 100% ca s-au stiut dinainte subiectele... cel putin la invatatori... dar, astea nu se mai stiu. Mi se pare imposibil sa iei nota 10 la titularizare si sa ai itemii(unul din subiectele date la metodica) scrisi pe mana, cum a fost cazul fiicei unei doamne metodiste.
  2009-09-18, 17:41:57 (adresa: 79.117.155.*)
 43. de GARDA DE FIER:
   Semnalează nereguli »
  IN SFARSIT CADE TARANCA DE LELIOARA,.... Dasu a fost director adjunct la sc nr 34 si nu a fost pe faza cand sa sara de la p s d la p d l,pentru a prinde postul de director plin la 34, a facut colorate atunci,dar vad ca a perseverat la p s d,
  2009-09-18, 18:41:21 (adresa: 79.117.133.*)
 44. de mihail filisanu:
   Semnalează nereguli »
  "Elevă chinuită pentru că vrea să înveţe Actualitat e - Ana DĂNESCU (citeste alte articole de acelasi autor ») Din luna iunie, o absolventă a clasei a VIII-a din mediul rural este purtată pe drumuri de reprezentanţii ISJ Dolj. Ghinioanele se ţin lanţ după ce adolescenta a fost respinsă „dintr-o eroare“ la examenul de admitere la CN „Ştefan Velovan“ din Craiova. Părinţii consideră însă că este vorba de discriminare, fiica lor aparţinând etniei rome..." Ce sa intamplat in cursul acestei saptamani???
  2009-09-18, 18:59:25 (adresa: 79.117.159.*)
 45. de pt. mihail filisanu:
   Semnalează nereguli »
  Lasa-ne nene cu tiganca ta ! Au ajuns tiganii sa aiba locuri separate la licee. Cred ca suntem singura tara in care majoritate are mai putine drepturi decat minoritatile. Am ajuns sa-i vaietam pe tigani ca au parte de abuzuri... Precizeaza, mihaile, tata, ca respectiva Danescu Ana e tiganca. Sa stie si lume de cine vorbesti. In al doilea rand articolul de fata nu se refera la tiganca ta, asa ca lasa-ne, frate !
  2009-09-18, 21:10:58 (adresa: 79.117.160.*)
 46. de noi,care stim:
   Semnalează nereguli »
  Nu mai visati domnilor directori demisi ca veti reveni curand pe fotoliile de pe care ati plecat in mod legal;gata,ati plecat,plecati sunteti. Dna Ministru a dat Ordinul tocmai pt.a va face sa taceti,sa va vedeti de treaba la catedra;ce nu pricepeti???Sa va potoleasca.Stiti si voi,dlor directori care este adevarul;nu mai dezinformati;nu va mai imbatati cu apa rece. Dragnei,stai linistit,nu te mai agita;du-te la ore,sa-i inveti pe elevi matematica.Dar vezi,nu intarzia prea mult la etajul 3,ca stim de ce stai pe acolo mai mult. \'\'Succes-uri\ '\' Dragnei!
  2009-09-18, 21:17:19 (adresa: 85.122.50.*)
 47. de a:
   Semnalează nereguli »
  Cine are de pierdut cel mai mult din scandul permanent de la ISJ Dolj? PSD Cine mai stie putina istorie stie ca atunci cand PSD-ul facea ceva mai pe langa lege, era lege 'batista pe tambal". Motivatia faptelor actuale este una singura: disperarea lui Mircea Geoana ca nu va prinde presedentia. Efectu l sigur este unul singur: pierderea masiva a electoratului. Paca t ca cei de la PSD Dolj nu isi dau seama ca si dupa alegerile prezidentiale mai au de dat nas in nas cu akegatorii.
  2009-09-18, 21:31:51 (adresa: 92.83.5.*)
 48. de baragan stelica:
   Semnalează nereguli »
  gust a pus-o pe directoarea lautar ...pt ca ii canta pe la chefuri in campanie ....iar de afacerile lelioarei ...ea sa vedeti ca inspectoratul cumpara numai de la firma lu fisu ...un aurolac de la cabinetul lui olguta
  2009-09-18, 21:32:45 (adresa: 193.231.40.*)
 49. de una:
   Semnalează nereguli »
  să se ducă dracului toate specimenele aştia de directori sau să-i vedem la muzeul de ceară
  2009-09-18, 21:35:07 (adresa: 89.43.59.*)
 50. de STIUTORUL:
   Semnalează nereguli »
  PENTRU AIA CARE STIU Bai muhaiao daca stii ceva ai curaj si spune. In principiu, incorect si abuziv, fara nici un fel de retinere este modul cum a procedat mafia psd-ului luata la guvernare dintr-o mare eroare. Senatorul pepenilor si bostanareasa s-au facut de cacao si asta spre raul gastii politice din care fac parte. Pana la urma ce are a face politica cu scoala? Daca ne uitam numai ce s-a intamplat la Carol unde eminentul prof. Barbu a fost inlocuit cu mitocanul mic, o nulitate, un reclamagiu ce a ocupat trei mandate de director adjunct cu delegatie, muhaiaua nefiind capabil sa dea concurs vreodata pentru ocuparea postului. Bineinteles ca jagardeaua a fost ajutata de a sa nevasta cu vocea ei dogita si ragusita de cotofana, care a ocupat vremelnic postul de inspector la ISJ Dolj. Curios este cum a functionat si functioneaza fratia psd si pnl la Dolj, frate de cruce avandu-l pe acest mic care ca om este asa cum ii este numele, adica ignisifiant, adica o ni mic ura. O sa mai vada psd-ul voturi la Dolj cand o capata madama lui mult unsul si delegatul, voce de ciocarlie. Si apropo, oare personajul care cara candva in tinerete bagajele la hotelul jiul, el ce rol o fi avut in toata povestea asta cu bostanareasa?
  2009-09-18, 21:40:04 (adresa: 79.117.135.*)
 51. de anonim:
   Semnalează nereguli »
  Mai nene de la 50, esti profesor sau cocalar??? Daca vrei sa te faci inteles cata niste cuvinte mai acatarea. Zic ca or mai citi si copiii pe care ii invatati carte pe aici!!!
  2009-09-18, 21:59:41 (adresa: 79.117.196.*)
 52. de leu:
   Semnalează nereguli »
  Atentie GDS(era sa scriu PDL-greseam?)!Verifi cati si voi inainte de a scrie! Directorul numit la ODOBLEJA este un baiat deosebit, de mic cel mai tare la olimpiade, de ex. cea mai mare nota la olimpiada la matematica in clasa a VII-a, in 1990 a OBTINUT PRIMUL LOC LA CONCURSUL DE ADMITERE LA LICEU, la sectia de informatica de la Electro(ulterior Odobleja) cu 3 candidati pe loc, venind de la o scoala de la tara- Valea Stanciului!!! In 2000 s-a titularizat prin concurs la Odobleja OCUPAND PRIMUL LOC LA CONCURS - NOTA 9.90 !!! In 2001 a avut CEA MAI MARE NOTA dintre toti candidatii(din mai multe judete) la specialitatea pe care o preda- informatica- la concursul de titularizare!!! etc. ESTE AUTOR DE CARTI de informatica si lista poate continua. Toti colegii sai SI L-AU DORIT DIRECTOR si au fost foarte fericiti cand a fost numit(au facut petrecere). Cu ce este el vinovat ca de 3 mandate oamenii din Valea Stanciului il voteaza primar pe tatal lui ? Asa ca domnilor care scrieti articole, documentativa si nu-i puneti pe toti il aceeasi oala! Nu scrieti dupa ureche!
  2009-09-18, 22:26:06 (adresa: 79.117.198.*)
 53. de leu:
   Semnalează nereguli »
  Atentie GDS(era sa scriu PDL-greseam?)!Verifi cati si voi inainte de a scrie! Directorul numit la ODOBLEJA este un baiat deosebit, de mic cel mai tare la olimpiade, de ex. cea mai mare nota la olimpiada la matematica in clasa a VII-a, in 1990 a OBTINUT PRIMUL LOC LA CONCURSUL DE ADMITERE LA LICEU, la sectia de informatica de la Electro(ulterior Odobleja) cu 3 candidati pe loc, venind de la o scoala de la tara- Valea Stanciului!!! In 2000 s-a titularizat prin concurs la Odobleja OCUPAND PRIMUL LOC LA CONCURS - NOTA 9.90 !!! In 2001 a avut CEA MAI MARE NOTA dintre toti candidatii(din mai multe judete) la specialitatea pe care o preda- informatica- la concursul de (corectez DEFINITIVAT )!!! etc. ESTE AUTOR DE CARTI de informatica si lista poate continua. Toti colegii sai SI L-AU DORIT DIRECTOR si au fost foarte fericiti cand a fost numit(au facut petrecere). Cu ce este el vinovat ca de 3 mandate oamenii din Valea Stanciului il voteaza primar pe tatal lui ? Asa ca domnilor care scrieti articole, documentativa si nu-i puneti pe toti il aceeasi oala! Nu scrieti dupa ureche!
  2009-09-18, 22:33:32 (adresa: 79.117.198.*)
 54. de Codreanu:
   Semnalează nereguli »
  Asa cum Armata nu are voie sa aiba apartenenta politica eu consider ca si in invatamant ar trebui sa fie la fel. Si apoi de ce le-ar trebui politica deoarece au sindicate ce le ''apara'' drepturile si se ''bat'' pentru ele atunci cand e nevoie. Sunt intrutotul pentru depolitizarea invatamantului deoarece asta ar face mult bine societatii romanesti in viitor. Copii merg la scoli sa invete, sa se cultive iar cei ce-i invata ar trebui sa fie inpartiali si dedicati meseriei fara a tine socoteala cine conduce Romania. Oricum in Romania nu putem vorbi de ''stanga'' sau de ''dreapta'' decat daca ne referim la membrele noastre superioare fiindca in fond tot niste ''gasti'' ne conduc si dupa cum se vede direct la pirzanie asa ca in acest amalgam de partide PSD=PDL=PNL=LOVE FOREVER. Cred ca in cele din urma partidele nationaliste vor acapara din ce in ce mai mult atentia votantilor dupa modelul Parlamentului European unde nu lipsesc si chiar au inceput sa se inmulteasca, iar cum PRM=PNG=LOVE cu un pic de noroc ajung la 20%.Orice e posibil in viitor desigur fiindca traim in aceasta tara unde nici dreaku cred ca nu ar putea sa ne conduca spre ceva precis, spre un tel, spre un obiectiv. De ce? Raspunsul e simplu - NO ROULES JUST ROMANIA! -
  2009-09-18, 22:40:02 (adresa: 79.117.184.*)
 55. de ella:
   Semnalează nereguli »
  Oamenii ,,alesi cu mare grija" de catre PSD, nu de catre ISJ, ca doar ei puteau face asta. De ce oare au dorit ca musai MECI sa fie condus de un om de-al lor? Au obligat oamenii de calitate, care faceau cinste scolilor ce le conduceau sa-si dea demisiile, ca sa-i inlocuiasca cu niste panarame. Nu-si dau seama ca toate aceste lucruri oribile pe care le infaptuiesc au efect negativ asupra generatiilor viitoare? Rusine sa le fie! Mare pacat pentru ca ce zidesc unii, altii darama.
  2009-09-18, 23:16:08 (adresa: 79.117.148.*)
 56. de ptr. toti cititorii:
   Semnalează nereguli »
  cat mai are de gand lelioara sa incalce legea? sau psd-ul, din fruntea invatamantului, a facut o lege noua pentru lelioara si al ei sot? stiati ca Ilie Nicola, proaspat uns in functia de director GSA a refuzat sa isi depuna, spre evaluare, fisa de autoevaluare in anul scolar 2008-2009? el nu are niciun calificaiv pentru acest an scolar!!!! a refuzat sa fie evaluat! ceea ce contravine art. 52, legea 128/1997 privind statutul personalului didactic!!! Ca in toata aceasta perioada de cand este la conducerea ISJ, aceasta lelioara sfideaza legea grosolan si nimeni nu o poate opri!
  2009-09-18, 23:51:13 (adresa: 86.126.19.*)
 57. de viorel:
   Semnalează nereguli »
  Lelioara si-a pus doar pe cei din partidul ei la pe posturi. A demis pe cei de la ISJ ilegal si acum este in proces cu ei. Aceasta taranca (nu din cauza ca se trage din Dabuleni ci din cauza ca asa este ea) crede ca poate face ce vrea ea si la ISJ si cu directorii. Daca s-ar investiga mai mult trecutul ei s-ar vedea si ce renume are in Dabuleni. Poate de asta a vrut cu disperare sa ajunga in Craiova dar renumele nu se uita si chiar daca e un oras mai mare tot se afla. Profesorul de mai sus, la fel si ca Lungulescu sunt disperati sa dea limbi in fund (daca nu cumva e chiar Lungulescu). Nevasta lui Lungulescu e si ea directoare (nou numita) asa ca e normal sa fie disperati sa-i pastreze postul. Profesore nu cred ca mi se pare mie esti, cam limitat. Numai un om limitat ar putea raspunde cu jigniri atunci cand e atacat, nu prin lucruri concrete. Si sunt sigur ca esti unul din cei "cunoscuti" ai lelioarei de o lingi atat de mult. Chestia asta fa-o in particular si lasa prostiile ca si-a dat seama 90% din judet si jumatate din tara ca e o incompetenta. In constitutie scrie ca "nimenu nu este mai presus de lege". Asta trebuie sa-si aminteasca si lelioara cand face anumite lucruri.
  2009-09-19, 00:18:48 (adresa: 79.117.156.*)
 58. de pentru toti "Care este":
   Semnalează nereguli »
  Cade sau nu cade manageriatul Lelioarei&clica? Revin cei care "au fost"? Se numesc altii? Ca nimic nu mai pricepe omul (parintele neinsemnat). Asistam neputinciosi la un razbel al intereselor politice care, pe timp de criza economica, implica si bani... Citesc si ma minunez! Aud si vaz scoli de renume cu "modificari" la varf... Dar la fostul liceu sanitar de ce nu pofteste nimeni?Ca si acolo, daca cititi articolele din Indiscret, se casssstiga la greu, sigur tot la varf . O ancheta vis-a-vis de cate ore si functii detin ambele directoare in ograda lor si cam cui mai dau ore, pe cine pupa in fund cand le vine randul (dl senator Gust stie cum e, ca asa se lauda ele ca "au salvat scoala" de la FUZIUNEA cu T. Vuia, prin interventia lui), cam ale cui sotii sunt sau nurori si feeling-ul pentru cei destupati la minte este gata. Inteleg ca toti traim intr-o cloaca si supravietuieste numai cine se adapteaza...
  2009-09-19, 09:04:30 (adresa: 79.117.213.*)
 59. de dana:
   Semnalează nereguli »
  pt.ghost(41)Daca ati avut copilul amenintat cu exmatricularea inseamna ca a acumulat un numar impresionant de absente iar dvs ca parinte ar fi trebuit sa luati masuri cu el in loc sa fiti scandalizat(a) ca a adunat doua hartii.
  2009-09-19, 13:00:24 (adresa: 79.117.183.*)
 60. de dana:
   Semnalează nereguli »
  Iar premiile le puteti vedea la avizierul scolii. Probabil nu ati fost interesat intrucat copilul dvs. nu se numara printre cei cu care se mandreste scoala.
  2009-09-19, 13:03:12 (adresa: 79.117.183.*)
 61. de gica pt solomon:
   Semnalează nereguli »
  E f bine ca acel Consiliu de Administratie de la teoretic dabuleni a fost inlocuit. Toti membrii erau niste incompetenti. Nu mai vb de faptul ca din acel CA facea parte si VETA PASCULESCU! Vreti sa spui ca CA nu era portocaliu???///Chia r si liderii de sindicat, care trebuie sa fie apolitici, sunt portocalii! Chiar nu ti-e rusine? Bine v-a facut noul director!
  2009-09-19, 19:33:44 (adresa: 92.83.8.*)
 62. de pt. 86.126.19, :
   Semnalează nereguli »
  Ce e tanti?Te mai repezi de la spital acasa sa mai scrii cate un comentariu la Gazeta?Te faci bolnava,aaaaa?Du-te la lsm,ca tu ai probleme la mansarda.....Ce diagnostic ai stabilit cu dr.Popa sa-ti puna pe adevarinta medicala?Degeaba,las a minciunile,lasa concediul medical,ca oricum ''zbori.''...... te-ai dus........
  2009-09-19, 23:53:25 (adresa: 85.122.50.*)
 63. de cristi:
   Semnalează nereguli »
  Bine ca in ceasul al 12-lea apare acest ordin care rezolva o parte din ilegalitatile comise de slugile PSD-ului puse in fruntea ISJ Dolj. Cum este posibil ca, dupa ce au fost obligati directori cu gr.I, experienta si competenta profesionala sa-si dea demisia sau care au fost demisi cu asa zisul calif. Nesatisfacator, sa fie inlocuiti cu directori care au doar definitivatul? MECI de ce nu ia masuri cu acesti inspectori care incalca legea in mod constant? Si ce directori au numit ei? De ex. in N judetului: la SCAESTI un introvertit, un profesor care la varsta de 43 de ani nu are decat definitivatul, care desi nu stie ce inseamna sa raspunzi la o nota telefonica isi someaza directoarea adjuncta, prof cu gr. I si cu concurs promovat in 2008, sa-si dea demisia ca altfel va avea controale si RODIS de la ISJ. Rusine d-le BUDICI!!! Am inteles ca nu faceai cinste nici functiei de LIDER DE SINDICAT !!! La BRALOSTITA este numit director un profesor de sport care este si consilier local PNL (asta inseamna ca PSD nu are oameni competenti in aceasta localitate) si care, desi a mai fost cateva luni dir. adj., nu a dovedit ca are abilitatile necesare unui manager, nefiind in stare sa promoveze concursul de directori adjuncti de anul trecut. Toti colegii stiu ca habar n-are sa deschida un calculator, sa faca o situatie, in schimb detine titlul de intrigantul comunei. Oare cum ramane cu acest profesor de sport care se cearta cu toata lumea, si care, conform noului cod al educatiei, ar trebui sa nu ocupe functii politice? Isi va da demisia din functia de director sau consilier? Astfel de oameni slujesc partidul PSD pt. ca ei stiu ca numai in acest mod pot ajunge directori sau inspectori, acesti oameni care nu au prea multi neuroni si care nu sunt in stare sa se faca remarcati pentru activitatea lor didactica sau sa promoveze un examen prin forte proprii. La ARGETOAIA un invatator este pus in fruntea unui liceu tehnologic, un directoras frustrat care nici el nu a fost in stare sa ia concursul de directori in 2008, care habar nu are pe ce lume traieste, are reclamatii la MECI pt. ca a trimis oameni cu decizii de la ISJ acasa, in schimb a dat orele la necalificati si oameni fara concurs sau de alte specialitati decat orele primite. El este nevinovat saracul, incalca legea tot timpul nu pt ca vrea, ci pt ca nu-l duce capul, tremura din toate incheieturile la orice problema, noroc cu “fraierii” care-i fac situatiile ca el este handicapat saracutul, ii joaca ochii gata sa-i sara din orbite (are girofarurile stricate asa cum afirma colegii lui)....si exemplele continua cu Secu unde si acolo a fost numita o invatatoare foarte slab pregatita din punct de vedere profesional, Cernatesti, Grecesti, Predesti, Teasc, Filiasi, Craiova…...
  2009-09-20, 00:46:06 (adresa: 213.233.92.*)
 64. de ptr. 85.122.50:
   Semnalează nereguli »
  nu conteaza daca mai este sau nu mai este Dragnei director. DAR VOI V-ATI FACUT DE CACAO RAU DE TOT! ORICUM LELIOARA SI-A DAT ARAMA PE FATA SI IN CURAND O SA ZBOARE DIN NOU SPRE CUIBUL DE BASTINA LA PUS DE LUBENITE!
  2009-09-20, 12:00:41 (adresa: 86.126.19.*)
 65. de pt. Ana Danescu:
   Semnalează nereguli »
  D-ra Danescu, aveti grija sa mai verificati din cel putin o sursa informatiile pe care le primiti de la I.S.J. Nu este prima data cand observ ca vi se furnizeaza date eronate. De ex, in articolul de azi: 1. Nr. ordinului este 5139/16.09, nu 1539; 2. In acest moment, in ISJ, toate posturile de inspector scolar sunt ocupate prin detasare in interesul invatamantului, toate cele 30, nu doar 25, deoarece pe 25.05 au fost demisi absolut toti inspectorii, chiar si cei care mai fac parte din actuala echipa. Legal, atunci le-a incetat contractul de management si au pierdut avantajele concursului in acel moment, ramanand in continuare numiti prin detasare in interesul invatamantului. In aceasta situatie sunt: Costinescu-managemen t, Radu-matematica, Goiceanu-tehnice, Niculescu-educative si Lungoci-istorie/geog rafie, adica exact cele 5 locuri diferenta despre care ISJ nu mai sufla nimic!!! 3. Nu exista contracte de management ale directorilor care sa expire pe 01.09, pe 04.09 sau alte date aiurea! Este o intoxicatie si se profita de faptul ca Dvs. nu cunoasteti in profunzime legislatia specifica invatamantului. Conform acesteia, exista doua sesiuni pe an cand pot fi organizate concursuri pentru ocupoarea functiei de director: oct-nov si apr-mai. In fiecare an, fara exceptie! Dupa organizarea lor, toti directorii de scoli generale si gradinite care l-au promovat sunt numiti cu aceeasi data, de regula 01.10 sau 15.10 sau 01.12 (ori o1.05 sau 15.05 sau 01.06) ale fiecarui an, in functie de perioada in care se organizeaza concursul efectiv. Singurele contracte pe care pot aparea alte date de incepere sunt cele ale directorilor de liceu pentru a caror numire procedura este mai greoaie si depinde direct de MEC. Nu pot fi incheiate contracte manageriale aiurea in sept sau feb, de ex. pentru ca aceste contracte se incheie numai cu cei care reusesc la concurs, nu si cu cei detasati pe functia de director. Prin urmare, faptul ca vi s-a spus ca au fost 4 persoane carora le-a expirat contractul pe 01.09 si inca cateva pe 04.09 este o dezinformare grosolana. Nu ii spun minciuna pt. ca, sincer, ii banuiesc de faptul ca habar n-au cum este corect! Si ii mai banuiesc si de faptul ca nu stiu ca in sesiunea oct-nov 2005 nu s-a organizat concurs si, prin urmare, in aceasta toamna nu mai pot dispune de o alta serie de posturi, legal.
  2009-09-20, 12:31:21 (adresa: 79.117.220.*)
 66. de tot pentru Ana Danescu:
   Semnalează nereguli »
  Nu ne puteti lasa si o adresa de email la care puteti fi contactata?
  2009-09-20, 14:04:26 (adresa: 86.124.212.*)
 67. de max:
   Semnalează nereguli »
  Cititi articolul din Cotidianul "Ceausescu de Valea Stanciului. Un primar din Dolj si-a infiintat televiziune pentru discursuri"din data de 02-07-2008 si va veti lamuri cine este si directorul pus la Liceul Stefan Odobleja. Este chiar fiul primarului - el fiind patronul postului de televiziune prin cablu si care a facut propaganda PSD - ului in campanie iar acum este rasplatit
  2009-09-21, 11:02:19 (adresa: 79.117.156.*)
 68. de pentru'desteptul"MAX:
   Semnalează nereguli »
  MESAJ PT ACEST MAX CARE SE GANDI EL , SAU POATE ESTE O" EA"CUM AR PUTEA SA-L DENIGREZE PE FIUL PRIMARULUI DE LA VALEA STANCIULUI. TE DERANJEAZA CA UNII AU PUTERE SI BANI? INTERESEAZA-T E DE CV-UL ACESTUI DIRECTOR DE LA LICEUL ODOBLEJA SI ATUNCI AR TREBUI SA LASI CAPUL PLECAT SI SA-TI RETRAGI CUVINTELE , CA POATE NU ESTI NICI PE SFERT LA NIVELUL LUI INTELECTUAL ,ASA PESEDIST SI CU TELEVIZIUNE CUM ESTE
  2009-09-21, 11:33:13 (adresa: 79.117.161.*)
 69. de Deea:
   Semnalează nereguli »
  Si-a numit jumatatea director.Suna a gluma,daca nu ar avea gustul amar al realitatii.O idioata cu acte devenita inspector "politic" actioneaza ca agent de pesederizare a Dolj-ului.Ea nu are nimic in comun cu invatamantul,poate cu bostanele...
  2009-09-24, 23:19:38 (adresa: 85.122.50.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Gazeta de Sud și pot fi publicate in ziar.Jiunimea Blog

Diverse:

Vremea:
Acum: 18°C.
La noapte: 15°C.
Mâine: 27°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR: 4.2132 lei
USD: 2.8524 lei

Film:

Recomandări TV:
Rebel fara cauza
TCM - Ora 20:00
Indiana Jones si templul mortii
HBO - Ora 21:45
Constantin
Pro TV - ora:22:00

Azi la Cinema:
Haotica Ana   (Spania, 2007, dramă romantică, color, 118 minute)
Modern / 13:00 15:30 17:30 20:00
După informaţiile noastre, nu rulează nici un film săptămâna aceasta. Cinematograful Patria dispune de 700 de locuri, centrală te
Patria /


Victor Sosea Design Blog
Dragos Gavrila Blog
Bogdan Danescu Fotojurnalism Blog
Alexandru Virtosu Blog
Surreal - Filozofie Urbana

Craiova - Hoteluri, Restaurante, Catering, Constructii, Magazine, Doctori, Evenimente, Firme, Servicii

Sumarul ediţiei:

Ultima ora

 • Covei, Fulgerica, Nixon: 29 de zile sub arest
 • Gorj: Euroconstruct e cu ochii pe rocadă
 • S-a decis: 300 de disponibilizaţi la Avioane Craiova
 • Alianţa D.A.? Niciodată să nu spui niciodată!
 • Organizator al petrecerilor lui Berlusconi, arestat pentru trafic de droguri
 • Gorj: Primarul din Slivileşti se teme pentru viaţa sa
 • Director provizoriu la Registrul Comerţului Dolj
 • Craiova: Curtea de Apel renunţă la proteste
 • Magistraţii gorjeni au decis să continue protestele
 • Fotbal - Univ. Craiova: Comisia de Recurs a respins memoriul lui Mircea Bornescu

Opinii

 • Am văzut o minune!

Eveniment

 • Iustin Covei, săltat pentru fraude cu cărţi de credit
 • Contrabandiştii, la control
 • Republica Moldova ridică vizele pentru România

Actualitate

 • Nixon, scos nevinovat
 • Beizadeaua - teanc de dosare, doar trei luni cu suspendare
 • Fiul minor al lui Geoană, la volan

Sanatate

 • Un an de aşteptare pentru o proteză
 • Începerea vieţii sexuale şi genele
 • Înregistrarea Holter

Societate

Economie

 • Mii de firme, închise de forfetar
 • Heineken nu mai fabrică malţ la Craiova
 • Angajaţii de la Alro îşi vând locurile de muncă
 • Gorjenii au vrut să înşele APIA cu animale declarate fictiv

Politica si comunitate

 • Şimnicul are apă
 • Casă nouă, ANL

Util si placut

 • Ia te uită!
 • Vremea în Oltenia
 • Bancul zilei
 • Picătura de cunoaştere
 • Fereşte-te de radar!
 • Agenda evenimentelor
 • Apariţii editoriale

Life & Style

 • Cuba, o ţară exotică
 • Scurte ştiri
 • Horoscop

Sport

 • Şi-au arătat limitele la Sevilla
 • Mutu, învins la Lyon
 • Zico, antrenor la Olympiakos
 • Inter - Barcelona, o partidă mediocră
 • Scurte ştiri
 • Ion Crăciunescu: Nu trebuia schimbat Nicolo Napoli
 • Eugen Trică vrea agresivitate
 • Condescu se vedea pe locul întâi