Prima pagină:


Descarcă »

Sondaj:

Credeţi că semafoarele din Craiova funcţionează corect?

DA
NU

Comentarii (2) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:


Trafic masurat independent prin SATI / BRAT

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


« Alte articole din categoria Ultima ora

Bani europeni pentru resursele umane

Ultima ora

Pentru a reuşi să acceseze bani europeni, potenţialii beneficiari trebuie să dovedească, prin ceea ce fac, că o să contribuie la linia de dezvoltare impusă de Uniunea Europeană.
Aceasta este una dintre ideile subliniate de expertul pe Fondul Social European prezent vineri la Craiova, la un seminar cu tema „Rolul Fondului Social European în relansarea economică“, organizat de SC Grup Management SRL - Agenţia Punct Ro, în colaborare cu Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie. Manifestarea şi-a propus să informeze cu privire la modalităţile de accesare a acestor fonduri, domeniile majore de intervenţie, calendarul sesiunilor de apel de proiecte, implementarea proiectelor câştigătoare. Mai multe în Gazeta de Sud.


 

Ultima modificare: 18:43:47

Articole proaspete scrise de tineri, pentru tineri. Descopera noua Jiunimea »

 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Notează articolul.

Vizualizari: 70

Share

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul textelor de mai jos. Comentariile care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.
Mesajele care au autorul marcat cu roșu sunt scrise din redacția Gazeta de Sud.

 1. de mamucika di Germania:
   Semnalează nereguli »
  Cica cum se sta cu mina-n'tinsa oficial!! Asa apar jigodiile mai tandre si cica mult mai serioase!!Cita scirba imi e de asemenea nepotism, de jigodism si...Numa' scirba!!
  2009-08-30, 14:18:10 (adresa: 87.166.19.*)
 2. de Dan RO-tariu:
   Semnalează nereguli »
  #1. este total neinformat. Sa-i explic in cateva cuvinte mecanismul. A. La nivelul UE e constituit un fond de participare a fiecarei tari care intra in bugetul UE, B. Romania participa cu bani la acest buget, C. Pentru a acesa diferitele programe de finantare din bugetul UE (fonduri europene) orice firma sau administratie locala sau amestec intre firme si administratie din UE depune proiecte, D. La proiect statul, administratia locala, firmele, trebuiesc sa participe cu o cotitate functie de program, E. Din cauza ca la aceasta pomana la care stau toti cu mana intinsa din Republica Irlanda pana in Grecia trebuie sa pui bani, sa scrii proiecte ... Romania nu reuseste sa absoarba aceste fonduri si PRACTIC IN 2008+2009 A PARTICIPAT LA BUGETUL UE CU APROAPE 2 MILIARDE EURO MAI MULT DECAT A ABSOBIT DIN ACESTE FONDURI COMUNE. Eu personal sunt impotriva acestor fonduri constituite din impozitele platite de saraci care ajung in patrimoniul patronilor (in general), parte ajung in infrastructura ca investitii, insa si din aceste fonduri se pierde cam 50% care ajung tot in buzunarele patronilor firmelor care presteaza, care construiesc. Acest mecanism e prezent in toata UE, inclusiv MITA, si ne afecteaza direct pe noi cetatenii. Insa ma deranjeaza #1 care crede ca numai Romania sta cu mana intinsa, eu pot sa-i destainuesc ca si Germania sta cu mana intinsa si din ce am scris eu mai sus rezulta ca Germania probabil primeste mai mult decat suma cu care participa pentru ca firmele lor au mai mari resurse financiare decat ale noastre ceea ce inseamna ca pot aplica sa stea cu mana intinsa pentru a-si plati sumele din proiecte care le revin, astfel pot spune ca , probabil, Germania primeste bani de la Roamnai daca ... daca iau din bugetzl EUA mai mult decat dau, pentru ca Romania face invers ... inseaman ca Romania pierde bani cu UE!
  2009-08-30, 14:32:39 (adresa: 79.117.223.*)
 3. de mamucika di Germania:
   Semnalează nereguli »
  Cica iaca dle 'cilea iesplicatiile, sa vezi si sa ramii...tot prost (ma refer la modul general): citez din: "EU-Gipfel - „Madame Non“ sagt jetzt „Oui“ Als „Madame Non“ reiste Angela Merkel nach Brüssel. Doch zum Abschluss des EU-Gipfels versicherte die Kanzlerin: „Jetzt steht ´Oui´ auf der Tagesordnung. Zusammen mit Frankreichs Präsident Sarkozy ist sie einig: Die EU kann stolz sein auf ihren Gipfel. 200MRD - wenn man den normalen Stand der EU-Finanzierung zugrunde legt, zahlt die BRD 40-50Mrd.Was könnte man mit diesem Geld in der BRD an Realwirtschaft finanzieren! Uns allen würde es blendend gehen. Aber was interessierts Merkel?"(www.manage r-magazin.de) Sau :"Das wahre Gesicht der Ungleichbehandlung- Deutschland zahlt übermäßig für die Europäische Union, Tabelle 1: Deutschland zahlt den höchsten Netto-Betrag … Zahlungen 1995-2003 in Mrd. € Deutschland 76,7 Utd. Kingdom 16,0 Niederlande 14,3 Frankreich 11,1 Italien 9,0 Schweden 7,8 Österreich 4,7 Belgien 2,8 Luxemburg 0,6 Finnland 0,2 Summe 143,1" Sau: "Deutschland zahlt, hat aber wenig zu sagen (108) Von Christoph B. Schiltz und Hannelore Crolly 7. Dezember 2007, 18:30 Uhr Niemand zahlt mehr für Europa als Berlin. Mehr als 23 Milliarden Euro zahlt die Bundesregierung jährlich an Brüssel.Dazu kommen auch die anderen Beiträge, die zusammen summiert, ergeben die Hälfte des EU-Topfs." Mai vreti si alte stiri dle?
  2009-08-31, 12:18:21 (adresa: 87.166.37.*)
 4. de mamucika di Germania:
   Semnalează nereguli »
  Cica iata un alt articol din presa germana "Frankfurter Allgemeine", articol in original, poate va intelege si Papleaca Spargican: "Die deutsche Nettobeitrag In EU-Kasse ist im vergangenen Jahr (2006) weiter angestiegen. Deutschland, das größte Nettozahler (48 Milliarden Euro/Jahr) der EU, überweist netto 6,4 Milliarden Euro zusätzlich nach Brüssel. Grund für den Anstieg war vor allem die Ausweitung des EU- Haushalts im vergangenen Jahr um 1,7% auf 106,6 Milliarden Euro. Allein die EU-Ausgaben für Polen, das gröste der neun EU-Länder in Osteuropa, stiegen (...) rund ein Drittel auf 5,3 Milliarden Euro. Insgesamt flossen in dei zehn neuen Mitgliedstaaten (..) ca. 12 Milliarden Euro. Tendenz steigend (..)". Cine nici acum nu poate interpreta textul acesta, atunci ii sugerez de a mai citi ( a cita oara?), dar cu MARE ATENTIE, in mod special primele 2 si ultimele 5 rinduri! Dar in mod special aceea ca Germania plateste in “oala Bruxelliana” enorma suma de 48 mlrd Euro, bani de care profita alte tari printer care si Tara lu’ Papura Voda! Nu de alta dle de la poz 2, dar si de.... altceva...adica 'ntelease-i matale?
  2009-08-31, 12:25:27 (adresa: 87.166.37.*)
 5. de mamucika di Germania:
   Semnalează nereguli »
  Si cica si eu personal am fost,sint si voi fi vehement impotriva acestor fonduri si tuturor fondurilor, indiferent catre care tara bananiera s-ar indrepta ele,constituite din impozitele platite printre altele de un popor care munceste deci si de mine, luindu-se cistigul cu forta de catre parazitarul UE !!!! De ce? Pai pariem dle. de la poz 2 ca daca poti gindi, vei si putea stii?
  2009-08-31, 12:33:56 (adresa: 87.166.37.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Gazeta de Sud și pot fi publicate in ziar.Jiunimea Blog

Diverse:

Vremea:
Acum: 16°C.
La noapte: 15°C.
Mâine: 22°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.2231 lei
USD: Tendinta 2.9554 lei

Film:

Recomandări TV:
Copacul de spanzuratoare
TCM - Ora 20:00
Prieten si dusman
Antena1 - Ora 23:15
Mondenii Show
Prima TV - Ora 23:00

Azi la Cinema:
Vicky Cristina Barcelona   (Statele Unite ale Americii-Spania, 2008, film romantic, color, 96 minute)
Modern / 13:00 15:30 17:30 20:00
Şmecherii   (Polonia, 2007, dramă, color, 95 minute)
Patria / 14:00 16:30 19:00 21:15


Victor Sosea Design Blog
Dragos Gavrila Blog
Bogdan Danescu Fotojurnalism Blog
Alexandru Virtosu Blog
Surreal - Filozofie Urbana

Sumarul ediţiei:

Actualitate

Sanatate

Societate

Economie

Util si placut

Life & Style

Sport